måndag 15 september 2014

Mina böcker är äntligen uppe!

Under helgen har jag roat mig med att flytta in ordentligt i lägenheten, så nu är jag och hundarna här och vänjer oss vid det nya livet där det bara är vi tre i ett alldeles eget hem. Det är både skrämmande och spännande!

Vi kom hit i fredags, och efter att syster hjälpt mig att bära upp allt och åkt hem igen. Så började jag så klart försöka skapa lite ordning bland alla kartonger och väskor med böcker! Äntligen fick jag ha min kväll då jag sakta men säkert fik upp allt i bokhyllorna.

Så nu är det färdigt. Mina älskade böcker slipper ligga i en källare, alla är uppe. Möjligtvis att syrran har några kvar i sin lägenhet som hon har lånat, Divergent och Insurgent till exempel.
Men förutom dem är jag klar!

Så här blev det, och jag är så nöjd.I den lilla  hyllan står alla mina olästa böcker. Det är...ganska fullt där. Dubbla rader och lite böcker som ligger ovanpå.
Och i den stora hyllan längst bort, där de blå Isfolket-böckerna står är det också dubbla rader, det var enda sättet jag skulle få plats med alla 47 delar av serien.. Sen är det lite prydnadsgrejer ovanpå alla hyllor, lite fotoalbum, skrivböcker och lådor med papper längst ner i de stora hyllorna.


Och här är min lilla, lilla samling av kokböcker som får bo i mitt lilla, lilla kök. Tillsammans med en fågelskål som jag är kär i.

22 kommentarer:

 1. Vad härligt att äntligen ha fått upp alla böcker i bokhyllorna :D Vilken söt hund också ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja min lilla bokvakt är han ^^ Eller så är det så att han är världens linslus och alltid ska vara med när kameran tas fram :p

   Radera
 2. Så fint det blir :) Hoppas du kommer trivas!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev! Böcker är en fantastisk inredningsdetalj, både nytta och nöje :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst är dom :) De lyfter verkligen ett rum!

   Radera
 4. Härligt! Hunden såg ju riktigt mysig ut också :)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt du har fått till det! Och en sån stilig vovve!

  SvaraRadera
 6. Lilla hund. Jättefint blev det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är min "lilla" knähund :) Tack!

   Radera
 7. Det är en sån härlig känsla att få upp sina böcker :)

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt att ha fått upp dina böcker! Väntar ivrigt på min flytt i oktober för att få visa fler av mina böcker (ett bokhylleinköp väntar) - tråkigt bara att en tredjedel av mina böcker fortfarande är kvar i hemstaden 80-90 mil bort :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore jättekul att se dina böcker efter flytten! :)
   Men visst är det jobbigt när alla ens böcker inte blir med :(

   Radera
 9. Wow! Vad lite böcker du har som du inte läst!! Jag borde lära mig av dig. Jag har alldeles för många som är olästa i min bokhylla. Ibland vet jag knappt själv vilka jag läst och inte läst... :S
  Nu har du ju fått bott in dig lite i din lgh när jag skiver till dig. Känns det fortfarande konstigt och spännande samtidigt? :)
  Har du fått gjort något mera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah vad skönt att höra att det är lite, jag tycker det är mycket :p. Det är ju dubbla radera där så man ser inte riktigt allt.
   Det känns fortfarande både och! Men mest skönt faktiskt, det är så härligt att äntligen få landa, både för mig och djuren, nu är det vi tre och tillsammans klarar vi oss :).
   Mamma och brorsan har varit här i helgen och hjälpt mig borra upp lite så nu är det nästan, nästan helt färdigt! Det känns som ett hem :)

   Radera