torsdag 4 september 2014

Bokbloggsmaraton - Uppdrag 2

Då var det dags för andra uppdraget i bokbloggsmaratonet, den här gången var det lite klurigt.

"Titta i din bokhylla, böcker, omslag, titlar. Försök komma ihåg varenda bok du har läst och var kreativ. Vilka av dessa böcker beskriver dig? Är det ett omslag som har ditt favoritdjur på? Ett innehåll som just nu påminner dig om ditt liv? Är det en titel som kan vara just nu det som beskriver dig kortfattat? Det finns inte några gränser, bara er fantasi kan stoppa er!"
Det här var lite svårt, dels eftersom jag har läst måååånga böcker genom livet och det är svårt att komma ihåg och dels så har jag ju inte mina böcker uppe än. De flesta ligger nerpackade. Men, jag har i alla fall hittat två stycken som jag kan använda mig av.

Dels är det en bok, som jag köpte helt ärligt bara för titelns skull. För att det kändes som ett måste att ha i bokhyllan. Och det är:


Vargnatt av Dennis Danvers. Det är väl självklart att Vargnatts bokhylla måste ha en bok som heter Vargnatt i sig, eller hur? Då kan jag ju spåna vidare och gå in på varför jag valt just vargnatt, varför det blev mitt lilla rum här på nätet. Och det är faktiskt väldigt enkelt, jag älskar vargar och nätter.Vargen är mitt favoritdjur, enligt mig de vackraste varelser som finns. Och på nätterna kan jag ladda batterierna, inte genom med att sova alltid utan bara vara, andas, i lugnet.

Den andra boken får bli den här:


Den nya människan av Boel Bermann. Det här är också ganska självförklarande egentligen, titeln alltså. Jag känner mig som en ny människa nu för tiden. Jag har kommit så långt med mig själv, från att inte ha tagit mig till affären själv pga panikångest så kan jag nu faktiskt gå och handla, jag kan jobba extra på praktiken, jag kan stå i kassan utan att få ångest, jag är på väg att flytta till egen lägenhet. Jag har kommit så långt, och även om jag har mycket kvar att jobba med så har det fått mig att bli som en ny människa.

6 kommentarer:

 1. Åh, jag fick nästan rysningar när jag läste om din relation till vargar och nätter. Häftigt! Är du säker på att du inte ylar mot månen på nätterna ...? ;) Jag är ingen nattmänniska överhuvudtaget men ibland skulle jag vilja kunna sitta och ladda i mörkret med månen som enda ljus. Och jag gillar också vargar, mycket. :)

  Vad bra att livet är på rätt väg för dig igen. Det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln. Ibland är det en drake eller ett tåg, men det är i alla fall ljus. :)

  Ha det bra! Hoppas att vi får se bilder på dina bokhyllor när du har skaffat dem och fyllt dem! :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha man vet aldrig! ;) Kanske faktiskt har vargnätter!

   Bilder på hyllor och böcker kommer garanterat! :) Det var någon som tyckte att jag borde räkna mina böcker också, får se om jag orkar på det projektet :p.

   Ha det fint! Kram!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det var ett ganska roligt fynd! :)

   Radera
 3. Coolt att hitta din egen bloggbok :) den borde du nästan rama in i bokhyllan på något sätt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kanske jag får göra när jag fått ordning på alla böcker och hyllor! :)

   Radera