lördag 9 november 2013

Secondhand, min svaghet (med andra ord: nya böcker)

Jag och syrran var till Myrorna igår, och ja, det gick ju som det gick. Så klart blev det en liten hög med böcker som fick följa med mig hem. Fem böcker för 95 kronor! Det är ändå helt okej tycker jag, de var dessutom i riktigt bra skick. • Falskt minne av Dean Koontz. Woho, ännu en till Koontz-samlingen! Jag tror inte att jag har läst den här förut. 
 • The museum of Dr Moses av Joyce Carol Oates. Jag gillar verkligen Oates så att hitta böcker av henne gör mig alltid glad. 
 • Den andre Will Grayson av John Green & David Levithan. Jag har hört så mycket om den här och om båda författarna så jag kunde inte låta ligga den kvar i hyllan när jag väl hade sett den.
 • Namnet på boken är hemligt av Pseudonymous Bosch. Är en bok för yngre läsare egentligen, men jag blev nyfiken på den när jag letade julklapp åt systersonen ett år. Så den fick också självklart följa med hem för 25 kronor.
 • Flugornas herre av William Golding. En klassiker i riktigt fint skick Jag har inte läst den tidigare så det är väl kanske dags att ändra på snart?


12 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någon av dem men det ser ju ut som riktigt bra böcker! :)

  SvaraRadera
 2. Den andre Will Grayson tog mig med storm :) Jag gillade den inte alls i början, men den blev definitivt bättre allteftersom och jag var helt tagen efteråt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Ska bli spännande att läsa den :)

   Radera
 3. Hej! Du vann Stephen King-tävlingen hos mig! Jag skickar boken till dig med posten så fort jag har fått dina adressuppgifter :) Visst var det på svenska du ville ha den? /Liz på Booksonmymind.me

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! :) Vad kul! Jag skickar ett mail :)

   Radera
 4. Jag har också svårt att komma från en loppis utan en trave med böcker. Det har hänt att jag hittat helt olästa för bara en tia :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland gör jag också sådana fynd, och då är det ju svårt att låta dom ligga kvar där :)

   Radera
 5. Det var ju inte fel och för en så billig peng med! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej billiga böcker klagar man ju inte på :D

   Radera
 6. Det är riktigt kul att fynda böcker på loppis! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det! Många böcker för en billig peng kan ju inte vara annat än glädje :)

   Radera