fredag 15 november 2013

Ingen jerka denna vecka!

Det blir ingen bokbloggsjerka den här veckan, det känns lite tomt! Men som tur är har Ewa K hittat på ett litet kedjebrev som man kan svara på i sin blogg istället. Det går helt enkelt ut på att berätta hur vår fredag har varit.

Ja, dagen började klockan 6:45 då jag piggt hoppade upp ur sängen (haha, jag kan ju låtsas att det gick till så i alla fall) och åt frukost. Sedan var det dags med en morgonpromenad på en timme med mina hundar. Kan berätta att ena (stora) är jätteglad för att gå hur långt som helst hur tidigt som helst, medan den lilla helst hade sovit till lunch om han bara fick!

Därefter skuttade jag på bussen in till centrum då var det dags för praktiken på Akademibokhandeln! Där har jag roat mig med att packa upp böcker (som julafton igen!), prismärkt, letat upp rätt hyllor och pusslat så det blivit plats för de nya böckerna där. Och det är ett pussel kan jag säga, har aldrig tänkt på det förut när jag bara gått runt där som kund!
Dessutom har jag hjälpt några kunder, och det är fortfarande lika roligt som jag tyckte det var på förra praktiken.

Klockan två var det dags att skutta på bussen hem, rasta hundarna en sväng och sen hälla i mig lite kaffe för att inte somna! Jag är för det första ingen morgonmänniska egentligen, och att ha varit ute runt folk så mycket den här veckan tar verkligen energi! Men det har bara varit roligt hittills.

Sedan har jag diskat och roat hundarna lite. Åt lite middag nyss, funderar på att fixa mer kaffe och kanske roa hundarna lite mer medan det blir klart.
Oh och sen ska jag välja ut en ny bok att läsa, alltid lika roligt att se vad som känns rätt just nu!

Så ja, där har ni min fredag :).

18 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så kul du verkar ha med julafton nästan varje dag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, det har varit väldigt roligt! :D

   Radera
 3. Praktik på en bokhandel - vad härligt det lät :-)

  SvaraRadera
 4. Se där fick jag veta att du har hundar. Hon mig bor tre Maine cooner, men de rastar sig själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är riktiga fina, maine cooner! :) Har också en katt egentligen men han har fått flytta till mamma. Syrran är allergisk så jag kan inte ha honom här tyvärr.

   Radera
 5. Låter fint med praktikplats i en bokhandel. Jag jobbade extra i en för många år sen och jag tyckte att det var superkul. Fint med läsex också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har stått och kikat lite på deras hylla med läsex, det finns en del intressant där! :)

   Radera
 6. Din dag låter som min dröm! Förutom det där med att skutta upp ur sängen kl 6;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja usch, sover gärna längre! Men, jag får erkänna att jag gärna tar smällen att gå upp tidigt om det innebär att jag får komma hem tidigare, medan dagen fortfarande finns kvar :p

   Radera
 7. Vad kul att hitta hit, finns en massa trevligt läsande om läsning har jag hunnit se! Undrar förresten om jag inte snubblat över din blogg förut någon gång... Bokbloggsjerka, det hade jag tänkt haka på någon gång men det blev aldrig av. Ska hålla koll och vara med vid tillfälle.

  Ny bok, blir intressant att höra vad det blev!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tittade in! :) Bokbloggsjerkan är verkligen kul att vara med i, det är ett verkligen helg när man vet att den finns att göra :).
   Ja jag har inte lyckats välja än, men snart så! :)

   Radera
 8. Låter som en trevlig praktikplats.

  SvaraRadera
 9. Vad härlig din praktik låter :) Kul att ha som julafton varje dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första veckan var grymt bra! :) Jag ser fram emot vecka nummer två :)

   Radera