torsdag 3 oktober 2013

Lite mer böcker igen

Jag känner mig lite som en bokmagnet just nu, böckerna bara samlas runt mig. Men jag klagar absolut inte! Det är en bokvinst, ett recensionsexemplar, ett boklån och två gratis pocket från bokcafét som hittat hem till mig de senaste dagarna.


 • Gatukatten Bob av James Bowen. Den här hade jag turen att vinna inne hos Jenniesboklista. Det blev jag jätteglad för, hade nämligen tittat lite längtansfullt på den!
 • Kyss mig först av Lottie Moggach. Ett recensionsexemplar som dök ner som en överraskning i min brevlåda. Tusen tack till Modernista för att ni satte ett leende på mina läppar ännu en gång! 


 • Hundpojken av Eva Hornung. Lånet från bokcafét, har länge velat läsa den här boken så när jag hittade den där blev jag glad!


 • Norwegian wood av Haruki Murakami. Jag tyckte jättemycket om Kafka på stranden och har sedan dess velat läsa mer av Murakami. Så när jag hittade en gratis pocket av honom kunde jag ju inte säga nej.
 • Blodläge av Johan Theorin. Detsamma gäller här, jag har gillat de två böcker jag läst av Theorin hittills och vill läsa mer!

4 kommentarer:

 1. sv: Jag känner oxå så där, varför lägga pengar på någonting som jag kanske inte kommer använda, jag gillar de fysiska böckerna allt för mycket!! Dessutom vad händer om man tappar en läsplatta i golvet, håller den för sånt eller är det bara skrot då och då försvinner ju alla de där böckerna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns lite för osäkert att lägga pengar på!

   Radera
 2. Gatukatten Bob hade de uppställd i kassan på Akademibokhandeln när jag var där och frågade efter kurslitteratur. Jag var riktigt frestad.

  Hoppas du kommer tycka om Norwegian Wood :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också när jag såg den i en bokaffär för någon vecka sedan, jag är glad att jag väntade! :)
   Det hoppas jag också eftersom jag gillade Kafka så mycket :)

   Radera