söndag 28 augusti 2011

Spänning med oväntad vändning

Ännu en av böckerna jag läste ut hos min syster, den sista jag läste ut sista natten där, var Jag ska hitta dig en dag... av Joy Fielding.

"Jamie tycker att hon har funnit mannen i sitt liv när hon träffar Brad Fisher på en bar. Hon känner det helt enkelt som han är för bra för att vara sann och allt hon någonsin drömt om - omtänksam, mjuk, manlig och sexig! Snart övertyger han henne om att följa med honom på en resa, men det tar inte lång tidförrän Brad förändras Allt eftersom tiden går upptäcker hon att det han tidigare berättat inte riktigt stämmer. Eller är det hon som kommer ihåg fel? Vad är egentligen sant och vad är lögn?"
Och jag kan bara säga wow! Den här boken höll mig otroligt fångad från start och ända till sista sidan. Det var pusselbitar som jag trodde att jag förstod snabbt i boken, men nej så fel jag fick! Och vad glad det gjorde mig! Det var en riktigt spännande bok som fick mig att må dåligt vissa gånger av de hemska inslag som fanns i den, men samtidigt känna hopp och kärlek andra gånger. 

Jag är fortfarande imponerad av den vändning som boken tog också, hur bra den var uppbyggd. Riktigt bra bok!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar