onsdag 14 september 2011

Ett litet tag sedan...

...jag skrev här. Men jag skyller på att det faktiskt mest är samma serie jag läser och det finns inte så mycket nytt att skriva egentligen. Jag njuter fortfarande av Margit Sandemos värld i Ljusets rike och älskar varje minut av det! Jag är på bok 11 av 20 så det är lite tid kvar jag får stanna bland de personer jag verkligen lärt mig tycka om.
Fast, jag behöver inte sörja så mycket, när den här serien är slut har jag fortfarande De svarta riddarna av Sandemo kvar att ta mig igenom.

Sedan har jag och Niklas Botten också startat vår bokcirkel igen efter ett litet sommaruppehåll. Vi har valt att börja läsa Främlingen i huset av Sarah Waters. Ska jag vara helt ärlig har jag inte hunnit börja på den än, jag har helt plötsligt saker att göra när jag är här uppe hos familjen och det är ganska härligt. Men Niklas Botten, oroa dig inte, i helg ska jag börja på vår bok hade jag tänkt!

1 kommentar:

  1. Haha! Jag som trodde jag var den sega och sena av oss. ;-) Själv har jag hunnit läsa 214 sidor, och jag gillar den! En sån där bok man läser långsamt och som kan vara lite seg, om man tillåter det. Men jag gillar den ändå, den har saker och ting i sig som tilltalar mig, du kommer nog märka vad.

    SvaraRadera