måndag 13 augusti 2018

Work Hard Read Hard Readathon TBR


I Regnet har anordnat en Readathon! Den går söndag till söndag. Alltså började den 12:e augusti klockan 00.00 och slutar 19:e augusti 23.59. Jag har nog aldrig varit med på en Readathon faktiskt men jag tänkte att jag testar den här gången!

Det finns några utmaningar man kan göra om man vill och jag har försökt passa ihop de olika punkterna med böcker från min redan planerade TBR för månaden.

1. Läs en bok ur din augusti TBR: Generalens älskarinna del 1 av Lisa Hågensen

2. Läs en bok där skolor eller en karaktärs yrke spelar en märkbar roll: Den här hoppar jag faktiskt över, jag kommer inte på någon som passar!

3. Läs den senaste boken du köpte/fick/lånade: The Long Dark Tea-Time of the Soul av Douglas Adams för det är den senaste jag lånat av någon.

4. Läs en somrig bok: Fjärilshuset av Marcia Preston pga sitt somriga omslag.

5. Läs en bok du skjutit upp allt för länge: Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson, har hört så mycket bra om den under en lång tid men aldrig läst den!

6. Läs en bok du upptäckt via bokbloggar/bookstagram/booktube: Fuskar lite och tar en jag blivit tipsad om från en bokpodd! What Is Not Yours Is Not Yours av Helen Oyeyemi

7. Läs en bok av en favoritförfattare: The City av Dean Koontz

8. Frikort - välj en egen utmaning: Här tar jag den som ingår i min egen utmaning för månaden, min klassiker! En världsomsegling under havet av Jules Verne.

7 böcker på en vecka skulle det alltså bli för mig om jag lyckas med det här. Kommer det gå samtidigt som jag jobbar? Njaaa det är tveksamt men jag har i alla fall möjlighet att lyckas läsa någon av punkterna.

2 kommentarer:

  1. Inte illa om du lyckas läsa alla böckerna under bara en vecka. Själv skulle jag vilja grotta ned mig helt i läsning, men jag har inte riktigt kommit tillbaka till läsflytet efter värmen i sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer nog inte hända men några hoppas jag hinna med i alla fall :). Jag har haft en vecka när jag varit i Kiruna då jag knappt läst så nu är jag pepp på det! :)

      Radera