fredag 25 augusti 2017

Favoritförfattare - Stephen King

Idag tänkte jag prata lite snabbt om en av mina stora favoritförfattare, Stephen King! Jag pratar om vad jag tycker om med hans böcker, vad som kanske är mindre bra ibland och nämner några favoriter!


Skriv gärna och berätta om era Stephen King-erfarenheter. Eller om ni är nyfiken på hans böcker och vilken ni funderar på att börja med i så fall. Vad som helst egentligen! :)

13 kommentarer:

 1. Jag har läst alldeles för få av hans böcker. Näst är jag sugen på att läsa hans bok om skrivande.

  SvaraRadera
 2. Jag har läst en hel del King, men hade ändå inte läst alla de som du hade läst. En som jag läste rätt tidigt var Christine och den tycker jag är en av de bättre jag har läst. Skulle vilja läsa Varsel och Pestens tid (har bara sett filmatiseringar av dem) och en hel del andra. Får försöka ta tag i att läsa fler...

  SvaraRadera
 3. Det här tyckte jag var mycket trevligt och roligt att se. Jag har ju bara läst trilogin om Bill Hodges nu i sommar (Mr Mercedes-trilogin) men är sugen på att läsa mer av King. Boken Det har jag varit särskilt nyfiken på men nu blev jag väldigt sugen på att läsa Sömnlös och den har jag dessutom redan hemma. Hmm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillade videon! Då blev jag ännu mer pepp på att göra en om Koontz också :). Jag måste verkligen läsa om trilogin om Bill Hodges, har de två första böckerna väntandes här hemma! :) Hoppas verkligen du kommer tycka om Sömnlös, den ligger mig så varmt om hjärtat! :)

   Radera
 4. Intressant och inspirerande video, är bara bekant med filmatiseringarna men nu blir det böckerna också, börjar kanske
  med Sömnlös som inte har något galet slut : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Hoppas du kommer tycka om Sömnlös :)

   Radera
 5. Jag är lite fjollig när det kommer till Stephen Kings böcker. Den enda jag läst är Knackarna. Den tyckte jag var otroligt spännande. Jag är så rädd att bli skrämd, det är vad som håller mig tillbaka. Men vi har många av hans böcker här hemma för det är en av makens favoritförfattare och det finns några som jag tror jag skall försöka mig på framöver. Jag skall definitivt läsa Det mörka tornet-serien, 22/11 1963 och Mr Mercedes-serien. Har däremot sett flera filmer som bygger på Kings böcker som jag tycker är ruggigt spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knackarna var verkligen spännande :). Du har ju några alternativ där i alla fall som inte är ren skräck så det är ju jättebra :D. Jag ska också läsa Mr Mercedes-serien och 22/11 1963 :) De står och väntar i hyllan.

   Radera
 6. Jättebra video! Jag har ju som sagt inte läst något av honom men nu blev jag sugen på att göra det. Jag kanske har frågat det förut men vilken av hans böcker är minst läskig? Hehe..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Sömnlös är inte så läskig faktiskt :) Sedan kan jag tänka mig att Mr. Mercedes kan passa också om man vill läsa något som inte är skräck av honom. Den är första delen i hans thriller-trilogi :)

   Radera