måndag 10 april 2017

Nytillskott i hyllan

Räcker det med reaböckerna? Ha! Inte då. Jag har handlat mer både rea och icke-rea.


 • Ellens alla hundar av Catarina Kruusval. Ja en barnbok, till mig själv. Det kommer ett inlägg om den här i morgon och då får ni en bättre förklaring till varför!
 • Huset som vaknade av Martin Widmark. Och en till barnbok till mig själv. Den var så jäkla fin så jag kunde inte stå emot.
 • Boken om vinterdöda ting av Peter Erik Du Rietz. Det här är ett recensionsexemplar, jag läste författarens första bok och fick nu fortsättningen, tack! 
 • 642 saker att skriva om + 2 pennor. Jag sa ju att jag skulle skriva mer för hand i år, det här är också ett steg mot det målet!
 • Bortom rimligt tvivel av Christer Van Der Kwast. En till reabok som fick följa med när det blev 50% på reapriset.
 • Sju dagar kvar att leva av Carina Bergfeldt. Också en reabok från sista rycket, den här är redan läst och inlägg kommer under veckan!

13 kommentarer:

 1. Haha, jag köper också barnböcker till mig själv ibland. :) Alla har vi ju varit barn och den delen av mig som älskade barnböcker när jag var liten älskar fortfarande barnböcker. Inget att göra åt. Men det måste vara en viss känsla i bilderna. Kan rekommendera "Jul i Stora Skogen" och "Sommar i Stora Skogen" av Ulf Stark, med underbara bilder av Eva Eriksson. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! :) Ska absolut kolla in dem :)

   Radera
 2. Härliga inköp! :D 642 saker att skriva om låter inspirerande :)

  SvaraRadera
 3. Btw, jag försöker komma igång lite med egen youtube och försökte hitta din kanal för vet ju att du gjort lite videos förr men hittar inget... Vill du länka är du snäll? Vill gärna följa dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en paus på sociala medier förutom bloggen så den är inte kvar just nu. Hojtar till om den dyker upp igen! :) Vad kul att du skaffat en :)

   Radera
  2. Ah förstår, men hojta till! :)

   Radera
 4. Åh! "642 saker att skriva om" äger jag också fast den engelska versionen :) dom där böckerna finns i hur många varianter som helst på engelska och jag blev så överraskad när jag såg att man översatt nån till svenska :D jag har en där man "skriver om sig själv" också ;) jag brukar söka på "Chronicle Books Llc (COR)" på adlibris ...så brukar det komma upp lite roliga saker ^^Och om du söker "listography" så kommer det också upp fina böcker man kan fylla i *tummen upp*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för tipset! Ska kolla :D

   Radera
 5. Barnböcker is da shit :D Tycker många vuxna skulle må bra av att köpa barnböcker till sig själva. Särskilt som de är väldigt fina.

  Hoppas du kommer gilla Boken om vinterdöda ting! Jag ser fram emot din recension :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur! :) Man blir aldrig för gammal för dem :)

   Radera
 6. När jag var liten brukade min mamma läsa samma böcker som jag läste. Sen satte hon sig på sängkanten och vi pratade om boken. Det var förstås mysigt. Det var lärorikt att få hennes vuxenperspektiv på saker som jag var nyfiken på att veta mer om.
  Ellington

  SvaraRadera