måndag 27 februari 2017

The last days of Jack Sparks av Jason ArnoppOriginaltitel: The Last Days of Jack Sparks
Sidor: 400 (Häftad)
"Jack Sparks died while writing this book. It was no secret that journalist Jack Sparks had been researching the occult for his new book. No stranger to controversy, he'd already triggered a furious Twitter storm by mocking an exorcism he witnessed. Then there was that video: forty seconds of chilling footage that Jack repeatedly claimed was not of his making, yet was posted from his own YouTube account. Nobody knew what happened to Jack in the days that followed - until now."
Den här boken plockade jag upp på jobbet för att den lät superintressant. Precis som något jag borde älska och det gjorde jag verkligen! Det är som en blandning mellan Night film och House of Leaves. Det är spännande och vrickat på samma gång. Man blir förvirrad, skrämd och samtidigt löjligt lycklig över att ha hittat en till bok som är en sån läsupplevelse.

Här finns exorcism, hopp i tid och rum, andar och så många twister att upp och ner inte är logiskt längre. Det skulle kunna bli för mycket men jag är helsåld på allt. Det är inte ofta såna här böcker dyker upp så när det händer är det verkligen toppen.

Rekommenderar den absolut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar