fredag 22 juli 2016

Helgplaner

Fredag och många ser fram emot helgen nu kan jag tänka mig, eller så har ni semester. Era lyckostar! Jag är ledig idag, men vaknade upp förkyld...wooohoo... För att göra det lite roligare så är det såklart strålande sol och inte ett moln så långt ögat kan nå. Rättvisan, vart är du!

Nå, jag får helt enkelt vila inne idag i alla fall, för jag jobbar helgen och vill verkligen inte behöva sjukanmäla mig. Jag är inte däckad som i våras, än i alla fall, peppar peppar. Hoppas jag slipper det igen, det var en hemsk vecka!

Men något ska jag väl kanske orka läsa i helgen, i så fall ska jag läsa ut Änglarna dansar i gryningen. Jag har inte alls mycket kvar men fick pausa då den träffade lite för nära hjärtat en kväll och jag inte orkade fortsätta då.

Efter den ska jag vet jag inte riktigt vilken bok jag ska hoppa på härnäst. Det finns några recensionsexemplar att välja på just nu, plus alla mina egna böcker då.

Jag hoppas att ni får en bra och frisk helg! Vad har ni för planer?

6 kommentarer:

 1. Tråkigt att bli sjuk på sommaren, eller när som helst förresten. Ett tips är att äta en echinaceatablett, alternativt en brustablett av echinacea upplöst i vatten, varannan timme första dagen, sedan två per dag. Jag tycker att det lindrar och gör att jag blir frisk snabbare. Här finns en länk om det, trovärdig eller inte, det får du avgöra :)

  http://www.doktorn.com/artikel/undvik-f%C3%B6rkylning-med-echinacea-r%C3%B6d-solhatt

  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Ska läsa länken och försöka komma ihåg att köpa hem :)

   Radera
 2. Krya på dig! Jag kan också komma med huskurstips. Färsk ingefära i mängder! Antingen har man ingefära i teet eller så kör man bara varmt vatten med ingefära, pressad citron och honung. Sååå gott! Gör det nästan (men bara nästan) värt att vara förkyld. :) Hoppas att något funkar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingefära har jag hört många gånger man aldrig testat faktiskt, kanske dags! :) Tack för tipset!

   Radera
 3. Hoppas du mår bättre <3 Jag kan second:a Gabriellas rekommendation: en matsked honung och två kryddmått ingefära i varmt vatten och lite pressad citron brukar kunna lindra.

  SvaraRadera