torsdag 24 mars 2016

Påskläsning


Nu har jag påskledigt fram till måndag! Woho! Så igår kväll satt jag och planerade lite påskläsning. Först och främst koncentrerar jag mig på H som i hök av Helen Macdonald och Dagen från i morgon av Cecelia Ahern. De två har jag redan påbörjat.

Efter dem kommer Darc Ages - De mörka tidevarven av A.R. Yngve. Ett recensionsexemplar som står näst på tur. Sen kommer Glastronen av Sarah J. Maas som dök upp i veckan och till sist blir det Sthlm Delete av Jens Lapidus. 

Om jag nu hinner läsa allt är en annan fråga. Ska umgås en del med familj i påsk så helt ledig för läsning är jag inte. Men något ska jag väl hinna med! Hur ser era påskplaner ut? Firar ni stort med familj eller är det bara en extra lång helg? Får ni mycket läst? 

19 kommentarer:

 1. Glastronen <3 Hoppas du gillar den :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt att vara ledig påsk! Dagboken från imorgon har jag läst och tyckte att den var rätt så bra :)

  SvaraRadera
 3. Vi ska i väg lite i påsk på olika kalas och sånt men annars är planen bara att vara hemma och mysa med familjen. Hoppas få en hel del läst också!

  SvaraRadera
 4. Vi brukar oftast ha något husprojekt, oftast fix av något sovrum så här lagomtill påsken :)

  SvaraRadera
 5. Firar med familjen, men mamma läser nog precis som jag och pappa kommer ligga och snarka efter all sill och lax han sätter i sig så det kan nog bli en del läst ;)

  SvaraRadera
 6. I morgon är enda dagen under påskhelgen som jag träffar några i familjen. Min dotter och jag skall då åka med alla tre barnbarnen till mina föräldrar på lite påskfika. Sonen kan inte följa med för den gottegrisen befinner sig i Thailand och skall vara kvar där till i maj :)
  Resten av helgen skall jag bara ta det lugnt och läsa så mycket som möjligt. Deltar ju i Påskutmaningen hos Mias bokhörna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det blir en trevlig helg för dig! :)

   Radera
 7. Påsken i år bli väldigt lugn, jag har lite svårt att ta mig fram med mitt skadade knä. Men det ska bli väldigt skönt med bara vila och hemma-mys. Så det lär nog bli en del läst i helgen, Glastronen kom hem till mig med så den lär det i alla fall bli!
  Glad påsk till dig!

  SvaraRadera
 8. Underbart med påskläsning och få umgås lite mer med familjen :) Jag har varit hemma på praktik och nu ska jag ner igen och tar med mig min mamma och syster och så ska vi ha det mysigt tillsammans några dagar :) Hoppas du får en fin påsk!

  SvaraRadera
 9. Jag ska äta lite mat med mina morföräldrar imorgon, men annars kommer jag nog ägna mig åt läsning under större delen av påsken. Eftersom vi ställer om till sommartid nu så kommer jag vara mer död än levande på söndag! Min kropp tycker inte om den förändringen XD

  Önskar dig en glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej det brukar inte min heller tycka om! Glad påsk :)

   Radera
  2. Jisses, tidsomställningen hade jag glömt bort. Tack för påminnelsen :)

   Radera