fredag 20 november 2015

Helgens läsning


Hej på er! Så var det helg igen. Dagarna bara flyger förbi, snart är det jul. Har ni fixat färdigt alla julklappar än? Det har jag faktiskt lyckats göra, nu ska jag bara slå in dom och skicka dom åt alla håll! Det tänkte jag roa mig åt i helgen, i alla fall inslagningen.

Men självklart ska det läsas också. Dels ska jag satsa på att läsa ut Den sårade divan av Karin Johannisson som jag fick ett infall att påbörja istället för att läsa ut Min europeiska familj. Den sårade divan har jag inte så många sidor kvar i så min plan är att hinna skriva ett inlägg om den på söndag. August-galan är ju på måndag. Gissa hur nervös jag är för att gå på den förresten? Ganska ordentligt! De andra böckerna i fackkategorin kommer jag fortfarande att läsa, även om själva Augustpriset är färdigt och utdelat, jag vill ändå läsa och skriva om dem :).

Sedan ska jag läsa In i skogen av Jean Hegland, den började jag på igår på lunchen. Det är skönt att ha kommit igång med läsandet igen, det fattas verkligen en bit av mig själv när jag inte kan koncentrera mig på böckerna.

Hoppas ni har en fin helg!

14 kommentarer:

 1. Imponerande att du redan fixat alla julklappar :)
  Kul att ha så många böcker som ligger och väntar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar alltid försöka vara tidigt så jag kan njuta av december och slippa stressa :)

   Radera
 2. Vad skönt det måste vara att ha alla klappar klara :) Själv har jag i stort sett fixat alla julklappar. Det är inte samma sak som att de alla har kommit hem till mig (en del har ännu inte släppts och så). Jag måste också köpa lite saker till mormor, men jag vet ungefär vad det ska bli så det går nog på ett litet kick.

  Det ska bli kul att läsa vad du tycker om In i skogen sedan :) Jag är lite nyfiken på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att ha det klart :).
   Den borde inte ta så lång tid att läsa ut så inlägg dyker säkert upp under nästa vecka :).

   Radera
 3. Har inte börjat med julklapparna än.. brukar tyvärr alltid vara ute i sista minuten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle bli tokig av att trängas med allt folk närmare jul så jag fixar det alltid tidigt :p

   Radera
 4. Jag har bara fixat en julklapp ännu. Men det blir nog några till under helgen då vi skall åka och Shoppa i Ullared. Har även planerat att läsa lite i helgen. Måste hinna :)

  SvaraRadera
 5. Men gud va kul att få gå på Augustgalan. Julklappar har jag fixat några.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli jättekul :). Ska försöka komma ihåg att fota lite med mobilen om det går.

   Radera
 6. Har börjat kika på julklappar på Adlibris. Smidigt m nätshopping, så slipper man trängas osv. :-) Vilken fin bild i inlägget m trädet, alla ljusen, ugglan o böckerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt smidigt faktiskt :) Har gjort mycket av mina julklappsinköp via nätet.

   Radera
 7. Hoppas du får det riktigt trevligt och roligt på Augustgalan :) Själv verkar det bli som att jag får stanna hemma eftersom jag åkt på världens förkylning, så himla trist att det kommer nu när man sett fram emot att gå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vad tråkigt om du inte kan komma! :(

   Radera