fredag 1 mars 2013

Bokrean och lite Doctor Who

Ja, de flesta bloggar har ju redan nämnt bokrean, men här har det varit tyst. Mest för att min hjärna inte riktigt orkar skriva mycket inlägg under veckorna när jag har praktik, och för att jag velat vänta hem alla bokreaböcker innan jag visar upp dem.

Nu har jag fått de två paket jag väntat på så nu kan jag visa en bild! Det kan hända att det blir mer reaböcker i morgon när jag ska in till Karlstad, men då får jag skriva ett till :). • Den döda älskarinnan av Théophile Gautier (har aldrig hört talas om boken tidigare, men det är en liten novellsamling som lät väldigt intressant!)
 • liten parlör för ÄLSKANDE av David Levithan (velat ha den här länge nu så jag är superglad!)
 • Himmelsdalen av Marie Hermanson (också velat läsa ganska länge, och när jag pratade med en kund på praktiken om den så blev jag ännu mer sugen, och så blev det rea, och ja, ni förstår!) 
Det är de böcker som hittat hit den här rean, får se om det blir mer i morgon :).

Också insåg jag idag hur mycket min vän som presenterade mig för Doctor Who har "förstört" mig. Jag gick runt på praktiken, sorterade lite bland tavlorna och hittade en liten tavla som jag stannade upp vid. Har man sett ett speciellt Who-avsnitt vet man vad den har för betydelse. Mer säger jag inte, om det är någon som inte sett det än :).


Dessutom är den ju väldigt fin tycker jag, även utan sin Who-koppling!

4 kommentarer:

 1. Liten parlör för älskande blev min tjuvstart på rean då jag fick ett väldigt bra erbjudande för den. Jag har redan läst den och älskade den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot att få läsa den! Den verkar väldigt bra och annorlunda :)

   Radera
 2. Haha, jag fattar tavlan... Det var ett bra avsnitt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad kul att någon gjorde det! :) Ja det är ett av mina favoritavsnitt tror jag, tycker det är så fint :)

   Radera