måndag 4 juni 2012

Två nya

Jag upptäckte att vi hade en liten andrahandsbutik här i närheten idag... Inbundna böcker 3 kronor styck!Men resten av sommaren blir det nog mest biblioteksböcker faktiskt. Ska låna en hel del till sommarkurserna så då passar jag på att låna annat också :).

3 kommentarer:

 1. Det var billigt och bra :) Nästan gratis ju

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd! Agatha Christie är aldrig fel :) Skicka vidare har jag bara sett som film, och gillat! Skulle vara kul att läsa boken.

  SvaraRadera
 3. "Skickat vidare" är en film jag sett mer än två gånger och älskat den lika mycket varje gång! Fruktansvärt bra, och skådespelar pojken gör den riktigt bra.
  Agatha Christie är en som man hört ofta men jag har nog aldrig läst någon av hennes böcker...
  Sv; Ja, jag gillar det också för en gångs skull n_n Annars brukar det vara killen som svävar på moln och jag tycker "skärp dig för fan!" Jag har sett honom några gånger idag, när jag målade om lägenheten med pappi och när han och brodern tvättade sina motorcyklar, och varken han eller jag kunde riktigt sluta titta på varandra. Det är nog bara jag som är lite rosa-skimmer-kär men jag tycker att han letade sig till att stå bredvid mig ofta när jag målade. Min bror tycker det är jobbigt dok, men det är nog bara för att han är singel så...

  SvaraRadera