lördag 30 juni 2012

Nytt i brevlådan och från biblioteket

Igår fick jag hem ett trevligt paket i brevlådan! Det var från Bokslukare som jag gjort ett bokbyte med. Boken jag fick hem var Nattfåk av Johan Theorin. En författare jag läst mycket om i bokbloggsvärlden, men aldrig läst något av. Så det ska bli väldigt kul att läsa den sen! :)


Sedan var jag och hämtade ut ännu en bok från biblioteket. Jag börjar undra om det finns någon gräns för hur många man får ha hemma, och om jag i så fall är nära den gränsen snart! Den jag hämtade var Baddaren av Emma Hamberg. En till bok till min sommarkurs. Eftersom jag läst ut Vattenmelonen igår så ska jag börja på Baddaren idag. Det ser jag faktiskt fram emot, den verkar bra.

Dessutom blev jag lite extra kär i den när jag såg det här;
I början av varje kapitel så är det fint dekorerat med fjärilar eller som på bilden, en fågel och grenar. Det tyckte jag var en väldigt fin detalj som gjorde mig lite glad :).


8 kommentarer:

 1. Nattfåk är, enligt mig, Theorins bästa bok hittills i Ölandskvartetten. Hoppas du gillar den också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli kul att läsa den när jag hört så mycket om honom nu :)

   Radera
 2. Han såg riktigt tjusig ut = ) Modern föder upp berner och det är alltid lika roligt att snubbla på dem någonstans man inte förväntar sig att de ska finnas. Typ på en bokblogg = D

  SvaraRadera
 3. Verkligen en riktigt snygg detalj, älskar fågeln! :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Har du börjat läsa "Nattfåk"? Tack förresten för boken som kom idag :)

  SvaraRadera
 5. Jag tror man blir lite avtrubbad när man vuxit upp med dem, jag tycker att de är nästan för snälla och mysiga, de blir snudd på tråkiga = p Mamma har thai-koon's kennel här i örnsköldsvik: http://www.bernersennen.nu/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jasså :P Jag blev kär i svärmors två bernerhundar, så det blev att vi också skaffade en :).

   Radera