tisdag 29 maj 2012

Lite nya böcker

Vi var in till Karlstad idag, och åkte så klart till "min" andrahandsbutik där jag brukar hitta böcker. Det gjorde jag idag också :). 4 stycken för 20 kronor, jag är väldigt nöjd! • Viskningar av Dean Koontz (varje chans jag får att utöka min Koontz-samling tar jag!)
 • Vargnatt av Dennis Danvers (helt ärligt, mest för att den heter Vargnatt, och det här är Vargnatts bokhylla, det kändes lite som ett måste att köpa den då)
 • Belladonna av Karen Moline (har läst den en gång förut, älskade den, så nu när sambon såg den bland alla böcker där var jag tvungen att köpa den, ska läsas om!)
 • Rasande Rose av Stephen King (samma som med Koontz, ser jag en King-bok jag inte har och den kostar 5 kronor, då ska jag ha den!)

8 kommentarer:

 1. Jag önskar jag också kunde göra det. Gå in i en butik och finna böcker för ynka 20:-. Klart det finns här men då får jag nöja mig med norska böcker och det är jag inte så sugen på. :P

  SvaraRadera
 2. Det är bra när man kan fynda böcker för det priset :) brukar också köpa böcker så.
  Jag har också en liten samling av Koonts-böcker. vilka böcker har du?

  SvaraRadera
 3. Sv: Okej :) Väktare, Främlingar och Blixtsken är mina favoriter när det gäller Koontz.

  SvaraRadera
 4. Sv: Jag visste inte ens om att den fanns som film. Däremot har jag sett Psykopaten, Mr Murder, Phantoms och nån till som jag inte kommer ihåg.

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd! Blir alltid så glad när man hittar intressanta böcker för sånt pris (inte för att det händer mig ofta, men när det väl händer menar jag) :)

  SvaraRadera
 6. Gud vad trevligt! Fyra böcker för endast 20 kr, det är inte dåligt :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Gör det. Fast jag tycker inte att den var nåt bra. Visst var den lite obehagligt och så men inte alls som boken.

  SvaraRadera
 8. Så du gillar också Koontz?! Jag hade tokdille på honom för några år sedan, men nu var det ett tag sedan jag läste något av honom. Tyvärr. Jag borde egentligen ta och göra det snart igen.

  Härligt att fynda!

  SvaraRadera