tisdag 15 maj 2012

Ligg hos mig av Joanna Briscoe"Vem är Sylvie Lavigne? En grå mus. En oansenlig gestalt som knappt märks i ett rum med människor. En person man omedelbart avfärdar som tråkig. Hon är som ett spöke. Ändå lyckas hon på något mystiskt sätt nästla sig in, och emellan, det sammansvetsade paret Richard och Leila.

Richard och Lelia väntar sitt första barn. Barnet blev till i ett fnittrande kaos strax innan de skulle iväg på en julfest. Där möter Richard Sylvie. Efter festen börjar Sylvie plötsligt dyka upp överallt och motvilligt blir Richard förförd av henne. Samtidigt blir också Leila närmare vän med Sylvie och så småningom inleder även de ett kärleksförhållande."
 Köpte den här boken på en andrahandsaffär och just det är jag nu glad för. Huh om jag hade lagt ut mycket pengar på den, då hade jag varit ledsen. Jag är inte såååå svårflörtad när det gäller böcker, läser det mesta, och även om jag kanske inte älskar varje bok jag läser så är de flesta i alla fall minst okej och helt klart värda min tid.

Den här var inte en sådan bok. Jag fastnade inte, varken för personerna eller handlingen. Helt ärligt skummade jag igenom större delen av boken för att bli färdig. Varför jag inte la undan den helt? Bara för att jag har lite problem med att inte avsluta en bok jag påbörjat.

På framsidan står det "Varning: Detta är ingen bok man lägger ifrån sig efteråt. Den kryper in under skinnet."

Jag är väldigt glad över att jag äntligen kan lägga den ifrån mig och gå vidare till något bättre!

2 kommentarer:

 1. Alltså falsk publicering med att den skulle vara svår att lägga ifrån sig n_n
  Jag vet inte om man ska skratta eller gråta när man köper sådan böcker som det står att den är bra, man kan inte lägga den ifrån sig m.m.
  Antagligen skratta för att de hade så fatalt fel om boken... det hade jag gjort n_n

  SvaraRadera
 2. Ja, la du inte mer pengar på boken så hade du en väldans tur n_n
  Inte som en annan här som lagt ut fullt pris för en bok som inte var mycket att ha... :(
  Tur vi ska ha loppis snart n_n kanske jag kan tjäna in lite av de pengar jag lagt på böckerna?

  SvaraRadera