onsdag 15 maj 2024

Kvinna saknad av Mary Kubica

 

Originaltitel: Local Woman Missing
Sidor: 419 (Inbunden) 

"Shelby Tebow är den första som försvinner. Inte långt senare försvinner Meredith Dickey och hennes sexåriga dotter Delilah, bara några kvarter från där Shelby sist sågs. Hänger försvinnandena samman? Efter en omfattande polisutredning, som väcker fler frågor än ger svar, förblir fallen olösta.

Nu, elva år senare, kommer Delilah plötsligt tillbaka. Alla vill desperat veta vad hon har råkat ut för, inte minst hennes pappa och bror, men när sanningen väl uppdagas vänds allt uppochner..."

Kvinna saknad är för det första en otroligt snyggt utformad bok. Får ni chansen så kolla in den fysiska utgåvan, förlaget har verkligen gjort ett grymt bra jobb med den!

Men, den är inte bara snygg, den är riktigt spännande också. Det är en bok där sidorna bara flyger fram och jag tänker hela tiden "bara ett kapitel till". Redan från första sidan blir jag fast och sen är det bara att följa med på resan. Det svänger fram och tillbaka och slutet hade jag inte kunnat gissa mig till hur många jag än hade försökt.

Jag har inte läst något annat av författaren men blir helt klart sugen på att testa någon av hennes andra böcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar