fredag 30 december 2016

Fantastic Beasts and Where to Find Them


Jag vet att det inte är den första januari än, men jag måste få ösa ur mig lite kärlek här! Jag var på bio med syrran igår. Vi såg så klart Fantastic Beasts and Where to Find them och alltså jäklar vilken underbar film!!

Det här är ingen recension eller något utan bara "jag-måste-få-dela-med-mig-av-kärlek-annars-exploderar-jag!". Jag går inte på bio så ofta, och de gångerna jag faktiskt går och hur mycket jag än tycker om filmen, brukar jag tänka på tiden. "Undra om det närmar sig slutet snart", "Hm nu borde vi väl vara halvvägs i alla fall". Jag vet inte varför jag gör det även om filmen är bra men så är det i alla fall.
Men inte den här gången! Filmen startade och sen var jag väck från den här världen! Inte en tanke på tiden, inte en tanke på något jobbigt, inte en tanke på något! Allt som fanns var känslor av hur magiskt och underbart det var att få vara där ett tag, i filmen, med alla magiska varelser och fina karaktärer.

På tal om karaktärer, Eddie Redmayne, som spelar Newt gör det helt otroligt bra. Det var kärlek vid första ögonkastet där och jag tror det har att göra med att han gav mig en sjukt stor Doctor Who-känsla. Jag skulle absolut inte ha något emot att se honom som en ny version av doktorn någon gång!

Ja alltså, har ni inte sett filmen än, gör det!!

14 kommentarer:

 1. Såg filmen före jul och älskade den!! :) Så jäkla bra, precis som du skriver!!! Man ville bara ha mer. J.K. Rowling är uppenbarligen magisk även när det gäller filmmanus. :)
  Tack för ditt fina svar på min kommentar häromdagen, den värmde. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den underbar! Jag hoppas resten av filmerna blir lika magiska!

   Radera
 2. Jag älskade filmen! :) Och jag kan verkligen hålla med om att Eddie Redmayne skulle passa utmärkt som en ny version av doktorn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag hoppas han får chansen att spela doktorn någon gång :)

   Radera
 3. Kommer nog inte se den på bio, men kommer absolut att köpa den när den kommer ut.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte hunnit iväg ännu och med den här takten känns det som om jag aldrig kommer iväg. Jag vill ju se :<

  SvaraRadera
 5. Var också och såg filmen för några dagar sedan, och kände precis likadant! Så himla magisk och fantastisk att man helt glömde bort allt annat! Ser jättemycket fram emot uppföljarna, är bara så synd att det kommer ta nästan två år innan nästa kommer ut, känns som om det är en evighet tills dess.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två år!?! Det kan inte vara lagligt!

   Radera
 6. Ja filmen var underbar! Och jag fick också doctor who-känsla! Kul att det inte bara var jag som tänkte på det :) han skulle passa grymt bra som nästa doctor :)

  SvaraRadera
 7. Det här är inte min vanliga filmgenre, men jag har blivit riktigt sugen på att gå och se den. Ni är så många som gillar den!

  SvaraRadera