tisdag 13 december 2016

Lite allmän uppdatering

Hej på er!
Det blev lite ovanligt tyst här, i och för sig bara fredag och måndag som varit utan inlägg men jag har hamnat lite efter med allt känns det som och vet inte riktigt när jag lyckas komma igen med ett inlägg måndag till fredag. Det kanske går jättesnabbt om jag fortsätter läsa som jag gjort igår, då jag satt jag flera timmar. Eller så tar det lite tid eftersom det är ganska fullt upp på jobbet med julhandeln och jag är ganska trött när jag kommer hem och sen blir det ju jul väldigt snart!

Jag ville bara förklara om det är/kommer bli lite mindre här helt plötsligt. Livet har varit en ganska stor bergochdalbana den här hösten, ni har säkert märkt det på mina mindre positiva inlägg om ångest och trötthet och så vidare. Men jag hoppas det vänder, av hela mitt hjärta hoppas jag att det vänder och visar sig att livet blir underbart.

Hur har ni det? Är allt bra med er?

21 kommentarer:

 1. Jag blev nästan lite orolig igår över att du kanske mådde dåligt, så det känns bra att du var frånvarande på grund av andra orsaker! :) Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas verkligen att du får en fin och avkopplande jul med lite bokläsning i familjens lugna hägn. Det är du värd.

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt tänkt på dig när jag sett att det har varit lite lugnare på bloggen. Men hoppas du får en fin jul med familjen och mysläsning och annat gott. :) Ta hand om dig och hälsa Nitro. För det vänder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint av dig att tänka på mig <3 Tack för de uppmuntrande orden!

   Radera
 4. Man blir lite orolig men skönt att höra att det ändå är bra :) det kan ju vara lite körigt vid den här tiden och jag blir också rätt trött nu när det blir så mörkt ute. Hoppas det vänder för dig :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och hoppas du också blir piggare! Kram

   Radera
 5. Denna julstress som man drabbas av i andra hand när man jobbar som du gör, så klart att du blir trött och slutkörd. Speciellt när du psykiskt inte är så stark, hoppas att det kommer att bli bättre för dig snart och att du inte blir helt slutkörd utan får tid att vila upp dig och njuta av julen och allt annat.
  För min egen del är det som vanligt kroppen värker och har ingen ork till att göra något, men pga sjukskrivning får jag i alla fall ta det i min egna takt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de fina orden! Jag hoppas din värk lindras lite snart och att orken kommer tillbaka <3

   Radera
 6. Ta hand om dig och blogga när det finns tid och lust, och när du känner att du har något bra du vill skriva om :)

  SvaraRadera
 7. Hoppas det vänder och du får en fin och lugn jul med din familj <3

  SvaraRadera
 8. Man kan behöva en julpaus av så många anledningar. Dels för att stressen inte brukar vara nådig och dels för att man, den lilla lediga tid man har, ska hinna njuta och mysa. Så ta det lugnt och kom tillbaka när det känns bättre :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland kommer lite annat i vägen, det är väl naturligt men så tråkigt när bloggen är en så viktig del av min vardag! Tack för de uppmuntrande orden <3

   Radera
 9. Var rädd om dig och ta hand om dig så hoppas jag att du snart mår bättre igen.

  SvaraRadera
 10. Sköt om dig vännen och ta allt i den takt du orkar. Hoppas du får en lugn och fin julhelg.
  Här blir det att ta det så lugnt det bara går, blodtrycket har skjutit i höjden så går det inte ner så får jag väl ta mer piller :) Det löser sig säkert i sista änden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de fina orden :). Jag hoppas ditt blodtryck går ner och du också får en fin och lugn jul <3

   Radera
 11. Sköt om dig, och hoppas du får en lugn och fin jul! <3

  SvaraRadera