onsdag 3 augusti 2016

Harry Potter and the Cursed ChildDet är väl ingen som har missat att en ny Harry Potter-bok har släppts på engelska i dagarna? Mitt Instagram-flöde svämmade över av bilder på den nya boken i söndags när den gick att köpa. 
Jag har inte ens köpt den än och har inte riktigt bestämt mig för om jag vill, om jag ska vara ärlig. Jag älskar Harry Potter och den världen men jag vet inte om jag vill läsa om honom som vuxen. 

Har ni som köpt den läst den redan? Vad tyckte ni? 

22 kommentarer:

 1. Jag var också väldigt tveksam men kunde inte låta bli att köpa i alla fall. Det blev en positiv överraskning. Kanske inte riktigt samma sak men känslan finns där. Riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det blev en positiv överraskning :) Jag får fortsätta fundera lite.

   Radera
 2. Jag blev inte tveksam förrän jag fick den i min hand, men när jag väl började läsa kunde jag inte slita mig. Det är inte riktigt samma sak, men det gav en snarlik känsla. Jag hade pirr i magen medan jag läste hela tiden och blev uppriktigt förtjust.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att du tyckte om den! :)

   Radera
 3. Jag var tveksam men tänkte att jag kan ju inte bara låta bli heller. Så den förväntas landa på ica vilken dag som helst ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! :) Hoppas du tycker om den :)

   Radera
 4. Har bara hört superbra om den här. Förutom att man tydligen riskerar att bryta ihop och böla på allmän plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det har jag inte hört men bra att veta!

   Radera
 5. Jag ska vänta tills den svenska kommer :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur jag vill göra med språket om jag bestämmer mig för att läsa den :)

   Radera
 6. Jag känner lite "shame" för jag har sett alla filmerna. Jag äger 5 av böckerna. Ändå slutade jag läsa när jag kom till bok 4 (vilket var flera år sen nu)....också har jag inte tagit igen den trots att den är så älskad och allting! :O *dowh!* men somedaaay! xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då har du ju bra läsning kvar att se fram emot i alla fall :D

   Radera
 7. Jag har precis lånat del tre i serien... har alltså inte kommit så långt ännu :) men jag gillar serien mer och mer faktiskt. Ska bli spännande att få uppleva allt som man hört talas om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh då har du så mycket underbar läsning framför dig!

   Radera
 8. Jag känner att den är lite väl platt och klyschig. Känns lite för mycket som att det är fanfiction, även om jag gillar hur de förhåller sig till tidigare händelser. Det som stör mig MEST är dock att det helt enkelt blivit "Rowling's wizarding world". Bäddar för mer urmjölkande :))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det är det jag är lite rädd för, att det ska känns som att det bara är ett sätt att mjölka mer ur det. Historien var ju liksom klar och avslutad för mig.

   Radera
 9. HP verkar hålla oavset läsarens ålder. Men den här är ju inte "äkta" - Rowling har hittat på storyn men inte skrivit, om jag fattat rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är verkligen uppskattad i alla åldrar :)

   Radera
 10. Jag har, med blandade känslor, beställt boken. Jag är väldigt rädd för att bli besviken! Det känns riskabelt att ändra på det som redan var ett perfekt avslut av Harry Potter, det slut som vi alla tagit till oss i våra hjärtan. Men jag kommer nog att läsa den ändå, för som alla andra säger här åvan, kan jag inte låta bli! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kommer tycka om den! Jag har inte lyckats bestämma mig än heller om jag vill läsa den eller inte :P Det är så svårt!

   Radera
 11. Jag tycker verkligen du ska läsa den! Den handlade mer om Harrys yngsta son än Harry, vilket var mysigt tyckte jag. Och den levde upp till mina förväntningar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag hör så mycket olika så blir förvirrad :D Men jaaa..det lutar åt att jag kanske får ge den en chans :P

   Radera