måndag 20 oktober 2014

The book gif tag

Jag blev taggad av Lena C att göra den här taggen, som helt enkelt går ut på att jag ska reagera på de titlar hon gav mig i slutet av sitt inlägg, med hjälp av...gifs? Gifar? Bilder som rör på sig!
Jag vet inte riktigt hur det här kommer gå men jag ska göra mitt bästa! Jag tänkte dessutom försöka ha ett Doctor Who-tema på mina svar..bara för att!


1. Fangirl av Rainbow Rowell  (Inte läst)2. Outlander av Diana Gabaldon3. Beautiful Creatures av Kami Garcia & Margaret Stohl (Inte läst)4. We were liars av E. Lockhart (Inte läst)
5. Miss Peregrine's home for peculiar children av Ransom Riggs6. If I stay av Gayle Foreman (Inte läst) 7. The book thief av Markus Zusak8. The Selection av Kiera Cass (Inte läst)9. The Ocean at the End of the Lane av Neil Gaiman (Inte läst)10. En man som heter Ove av Fredrik Backman

Sådär, när jag väl började var det svårt att slita sig ifrån att leta! Men nu ger jag mig! Jag taggar inte vidare någon speciell, utan känner du dig sugen så gör den och lämna en kommentar om det så kollar jag in på dina svar! :) 

2 kommentarer:

  1. Haha bra gifar du valde. Har än så länge inte sett Doctor Who.. Något som jag borde göra? ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa!!!!! Haha, jag är helkär i Doctor Who så jag kan inte säga annat :D

      Radera