söndag 20 juli 2014

Ett recesionsexemplar!

I veckan fick jag hem ett recensionsexemplar som jag varit modig och frågat om! Det är en bok jag känner verkligen borde passa mig, och jag har funderat på det sen första gången jag såg den. Så till slut frågade jag och i veckan dök den upp, ser otroligt mycket fram emot att läsa den!


Det är Älskade hund! av Michele Hanson.
"Älskade hund! är en underbart humoristisk skildring av hur det är att leva med hund – en varelse som aldrig kommer att anklaga dig för att ha förstört dess liv när den blir vuxen och som alltid kommer att älska dig villkorslöst."

Så står det bland annat på bokens sida på förläget. Tusen tack till Lind & Co för att ni skickade den!

7 kommentarer:

 1. Det låter som en riktigt mysig bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker också det :) Och för en hundtok som mig själv så är det perfekt! :)

   Radera
 2. Den passar nog dig utmärkt med tanke på dina fina husdjur som jag sett på insta. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det känns lite så va! ;)

   Radera
 3. "UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

  SvaraRadera
 4. Ska bli kul att se vad du tyckte sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller på med den nu så dröjer nog inte så länge :)

   Radera