fredag 11 januari 2013

Nya böcker och en liten fundering

En och en halv vecka, så länge klarade jag mig innan jag föll för frestelsen och köpte böcker från praktiken ;). Men jag har en bra anledning! Jag fyller år i morgon, så det här är en tidig och billig födelsedagspresent åt mig själv. 


 • Kärlekens bok av Kathleen McGowan. Som är en fortsättning på Den väntade som jag läste för något år sedan. Nu kan jag äntligen ta tag i fortsättningen när jag känner för det! :) 
 • Emma av Jane Austen.
 • Molnberget av Aimee Liu. Den här fick jag faktiskt gratis, eftersom det är en gammal biblioteksbok så sätter de inte ut den till försäljning. Jag klagar ju absolut inte på att den fick följa med mig hem :).

Sen har jag en fundering. Jag älskar att kolla på andra bokbloggares bokhyllor, både som videos på youtube och bilder på bloggar. Sambon tycker jag är knäpp som sitter och tittar på när någon annan filmat sin bokhylla och går igenom böckerna en och en, jag tycker det är jättemysigt!

Så jag har funderat på att göra nå liknande själv, men med bilder då eftersom jag är för blyg för att höras på film. Kanske ta en hylla i taget och visa vilka böcker som står där. 
Vad tycker ni som tittar in hit?  

4 kommentarer:

 1. Jaaaa jag vill se din bokhylla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! :) Kanske fixar första i helg då :)

   Radera
 2. Kanske en rätt kul ide, det sägs ju att man lär känna en människa genom att kolla bokhyllan. Frågan är ju bara hur människor som istället för böcker har små svanar i glas på virkade dukar i den är :)

  SvaraRadera