måndag 12 december 2011

Flickan som lekte med elden

"I uppföljaren till Män som hatar kvinnor är det Lisbeth Salander som står i centrum. En rad dramatiska händelser får Lisbeths mörka förflutna att göra sig påmint och när hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd bestämmer hon sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Två journalister, Dag och Mia, kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige."


Nu har jag blivit klar med andra boken i Millennium-serien och jag är fortfarande fast. Det var spännande nästan hela tiden! Igen otroligt många gåtor som man bara var tvungen att fortsätta läsa för. Svaren lockade väldigt mycket så det var svårt att lägga ner boken. Väldigt fängslande och bra!

Jag blir under läsandet så nyfiken på hur de gjort filmerna, om de kan vara lika, eller i alla fall nästan lika, bra som böcker. Jag vill veta! Så nu är det bara en bok kvar och sedan hoppas att syster kommer ihåg filmerna när hon kommer hem till jul :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar