lördag 5 november 2011

Veckans bokbloggsjerka

Jag kör på den här veckan också! Veckans fråga i Bokbloggsjerkan är;

"För någon vecka sedan skrev jag om Morgonpasset där de pratade om ”skämslitteratur”. Läser du böcker som du skäms över, kanske till och med så mycket att du känner dig tvingad att skyla över den bokens omslag med ett omslag från en annan bok? Eller har du böcker i din bokhylla som du egentligen inte vill att någon ska se?"

Jag tycker inte man ska skämmas för något man läser. Men jag ska erkänna att det finns några få böcker jag gömt när familjen kommit och hälsat på. De är 2 böcker från Vertigos erotiska klassiker. De har jag faktiskt gömt undan när jag fått besök.

Men förutom dem har jag inget jag skäms för i min bokhylla. Jag har många Virginia Andrews böcker som jag vet att en del människor kanske skulle se lite snett på men jag skäms inte för dem heller. Kan lätt erkänna att jag läst en hel del Harlequin i mitt liv även om det inte varit mina egna så de står inte i min bokhylla. Men jag har läst många.

6 kommentarer:

 1. Jag frossade i min mammas Allers-romaner när jag var liten och förutom en kanske lite skev bild på kärleken så gav de mig inga andra men :)

  SvaraRadera
 2. Hehe ja, erotiska noveller kan ju vara lite prekärt men det är väl bara naturligt. Erotik är knappast något man skyltar med för vänner och familj i övriga livet heller. Eller så är det bara jag som är lite pryd. ;-)

  SvaraRadera
 3. Monika: Jag tror jag klarat mig utan nå hemska men efter harlequin böckerna också faktiskt :)

  SvaraRadera
 4. Pixie: Ja precis :) Det känns lite onödigt att ha kvar i bokhyllorna de gångerna :P.

  SvaraRadera
 5. De få böcker jag har lite dolda är just i samma stil som du, men jag har det för att mina barn inte ska få ögonen på dem så lätt!

  SvaraRadera
 6. Sara; Det kan jag förstå! Det är sådant man får gömma undan lite :)

  SvaraRadera