måndag 7 augusti 2017

Gör jag något annat än läser?

Den stora frågan, gör jag något annat än läser? Jo då, lite och det får ni ta del av idag! Det finns självklart andra saker också, ibland tittar jag på någon serie, ibland åker jag på second hand-turer med syrran. Men sakerna i videon är det jag oftast gör eller försöker göra när jag inte sitter med näsan i en bok :).


Ni får jättegärna tipsa mig om bra poddar också! Eller bra booktubers! 

14 kommentarer:

 1. Kul med en video!
  Haha, ja, vad gör man när man inte läser?
  Jag skriver en del. Tycker om att ta långpromenader. Har som du en hund, en pudel. Sen tar familj, man och fyra barn tid. Speciellt nu när vi har en liten treveckors bebis. Poddar var det länge sedan jag lyssnade på, fastnade i stället för ljudböcker som jag tar till när jag duschar, lagar mat, viker tvätt, promenerar...

  Med tanke på ditt intresse för skräck, skulle du vilja skriva skräck/deckar-noveller/romaner? Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra vad du när du inte läser! :) Förstår att du har fullt upp med familj och speciellt bebisen!

   Haha faktiskt så har jag en gång skrivit en skräcknovell till em skoluppgift :). Men annars har jag faktiskt aldrig känt mig dragen till att själv skriva dom konstigt nog!

   Radera
 2. Så trevlig video. Ja när jag inte läser eller jobbar😜: då gosar jag med katterna, inreder hemma, kolla matvideo på youtube (matgeek) eller umgås med vänner och släkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Haha ja Youtube är farligt, där kan man fastna vid allt möjligt:)

   Radera
 3. Jättetrevlig video. Så kul att höra vad andra gör förutom läsningen.

  När jag inte läser så umgås jag med familjen, har tagit upp träning igen och går på gym några gånger i veckan, handarbetar, gör smycken, spelar farmingspel eller World of Warcraft, kikar på film eller lyssnar på musik, kikar på youtube, läser bokbloggar eller lyssnar på någon podd. Podden jag just nu lyssnar på är Coltings Nakna Sanning. Det är en podd om träning, hälsa, kost och livsstil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)

   Det är jättekul med era svar också och få höra vad ni gör när ni inte läser :).

   Radera
 4. Den booktubers som jag återkommer till är Ariel Bissett, tycker hon är jätterolig :)
  Vad gäller skrivandet så skulle jag verkligen rekommendera Stor magi av Elizabeth Gilbert, att leva kreativt utan rädsla. Hon tar upp det här med perfektionism också.
  Jag håller på att planera för för fullt inför en omskrivning av min bok ;) Jag har och skulle kunna fastna i att det aldrig någonsin kommer bli så som jag ser framför mig att det kan bli, för det är omöjligt. Jag är helt värdelös enligt mina förväntningar. Men jag kan försöka och så kan det bli lite bättre för varje gång. Men den boken, Stor magi, saknar jag nu hos mig, min mamma kommer ner med den snart :)
  Det är fantastiskt att känna den där känslan när något slår en och då är det bara att greppa pennan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska absolut kolla in Stor magi då! Den verkar bra på det du beskriver :) Tack för tipset! Hoppas omskrivingen av din bok kommer gå bra!

   Radera
 5. Jag lyssnar också på Mordpodden men älskar också P3 Dokumentär. Just nu lyssnar jag jag också på ett antal sommarpratare. Men inte heller här blir det några bokpoddar. Annars är det matlagning till och från, bullet journaling är nya pysslet tillsammans med lite zentangle samt Wordfeud tillsammans med lite andra pusselspel som Candy Crush.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bullet journal verkar jättekul! Jag känner bara att jag inte är tillräckligt kreativ för att få det fint :)

   Radera
  2. Man kan vara minimalistisk där också. Det finns facebookgrupper för båda stilarna :).

   Radera
  3. Jag får kika upp det lite bättre då! :)

   Radera
 6. Mitt svar blev ett helt inlägg (hade planer på att göra ett och nu blev det ett efter jag såg ditt)

  https://mittbokintresse.blogspot.se/2017/08/vad-jag-gor-nar-jag-inte-laser.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Ska läsa det bättre när jag kommit hem igen :)

   Radera