lördag 22 mars 2014

Dylan Dog: Av Vargablod


Originaltitel: Sangue Di Lupo
Sidor: 18

"Av fullmånens sken 
väcks de till liv. 
De som lever om natten.
De som är
av vargablod." 

Ännu ett seriealbum! Den här gången är det Dylan Dog, en före detta polis som nu mer jobbar som "mardrömsdetektiv". Det är alltså en skräckserie, vilket självklart väckte nyfikenheten hos mig som blir lite extra glad när det är något som har ordet skräck i sig. 

Albumet Av Vargablod är väldigt kort, så det gick otroligt snabbt att ta sig igenom. Men trots sina få sidor så var det riktigt bra! Jag trodde faktiskt inte att det skulle lyckas överraska mig men det hann med tvister jag verkligen inte var beredd på. 

Som jag nämnt en gång förut är jag otroligt imponerad av personer som kan teckna bra, och i det här albumet finns vissa scener som verkligen knockar mig för att jag tycker de är så bra tecknade. Jag ska erkänna att en viss fördom jag haft mot seriealbum förut är att det skulle vara så tråkigt att läsa när det är svartvitt, men jag tar tillbaka det. Det går väldigt bra ändå! Och här i den här skräckberättelsen passar det faktiskt väldigt bra in. 

Jag har ett till album med Dylan Dog som ligger och väntar, och det ska bli riktigt intressant att få läsa vidare om honom!

Tusen tack till Ades Media för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar