fredag 3 februari 2023

Februari TBR!

 

4 kommentarer:

 1. TBR gudarna gick visst hårt åt dig den här månaden. :p Håller tummarna för Folktomt! Likaså med Some will not sleep. :D Och jag skulle nog ha gjort likadant med omslaget. Hua...
  Holly Jacksons bok låter spännande, helt ny för mig. Älskar Darcy Coates böcker (hittills), tycker att dem är både skumma och mysrysiga. :) Är så nyfiken på The Weight of Blood.
  Ta hand om dig nu innan bokrean börjar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur! Vet inte vad jag gjort för att göra dom så arga 😂 Har börjat lite på Folktomt, ska bli spännande att se hur den är 🤩 Tack! Ska försöka att verkligen slappna av de dagar som är lediga så man har mycket energi när det drar igång 😊

   Radera
 2. Jag har ännu inte läst en enda bok av Stephen King, hur osannolikt det än kan låta. Jag kollade upp handlingen i Dolores Claiborne och blev nyfiken. Den hamnar på min lista. Straff tänker jag också läsa, men först Stöld. Godmorgon, midnatt! läste jag för sex år sedan, jag fick den kanske från förlaget. Jag minns inte handlingen mer än i stora drag, men känslan den förmedlade går nog aldrig ur kroppen. Det blir spännande att läsa vad du tycker om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter spännande att känslan av Godmorgon, midnatt! sitter kvar efter så många år. Nu blev jag ännu mer nyfiken på den.

   Radera