fredag 23 november 2018

Mina bokmärken!


19 kommentarer:

 1. Men jisses vad många bokmärken du har! Wow! (Och vad kul att du har kvar mina, det blev jag glad att se!) Jag tycker att den finaste var den från Kiruna, av skinn (?).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är några stycken :D Klart jag har kvar dina! De är superbra att ha! Gillar också den från Liruna med ripan på :) Tror det är renskinn!

   Radera
 2. Vilken gedigen hög med bokmärken. Så roligt. Just nu använder jag mig mest av papperslappar. Jag får vänta med fina bokmärken till dess att yngste sonen inte tycker att det är kul att trasha saker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha förstår att det är säkrast med papperslappar för tillfället!

   Radera
 3. Muminpappan har du eventuellt fått av mig kanske ? Det känns bekant att jag skulle ha skickat ett sånt :) så roligt med bokmärken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ja! Du har helt rätt! :) Känner mig dum nu som inte kom på det!

   Radera
  2. Ingen fara, jag var själv osäker :D

   Radera
 4. Så mange fine bokmerker :) Har selv ikke så mange bokmerker, men de jeg har er jeg til gjengjeld skikkelig glad i <3 Og så kult med bokmerker man kan fargelegge, det skulle jeg gjerne hatt selv ;) Ha en super søndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ganska mysigt med de man kan måla själv :D Avslappnande!

   Radera
 5. Kul att det är någon annan som också samlar på bokmärken! :D Och många fina har du! Jag gillade det från Kiruna och den lila från Anna Jakobssons senaste. Varje gång jag börjar en ny bok så väljer jag ett bokmärke som jag tycker passar till just den boken. Jodå!, inte alls nördigt! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en så kul grej att samla på! Finns ju oändligt många olika :D Haha ibland gör jag likadant och letar ett som passar och ibland bara ett jag tycker behöver lite uppmärksamhet :D

   Radera
 6. Åh vad kul och så fint! Har tänkt på det för ett tag sedan att jag vill ha lite fler bokmärken!

  SvaraRadera
 7. Jo samlar jag ihop alla så blir det nog några. Favoriten är en virkad groda.

  SvaraRadera
 8. Jag har också börjat julpynta! :) redan i början av november, haha! Jag hade ingen julkänsla alls förra året, men tror att det börjar återkomma sakta men säkert. Vad roligt att se dina bokmärken! Jag har också tänkt om jag ska göra något liknande inlägg men inte kommit till skott med det ännu. Hoppas du mår bra i alla fall! Jag har varit så off på sociala medier och har försökt ordna upp livet (ska börja göra nån aktivitet på 50 % bland annat). Så vi får se vart jag hamnar sen. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha skönt att jag inte är ensam! :D Blir kul att se ditt inlägg sen när du gör det! Vad ska du börja för aktivitet? :)
   Kram!

   Radera
 9. jag har också några, bra sovenrer :)

  SvaraRadera