lördag 27 april 2013

Livrädd av S.J. Bolton


Originaltitel: Dead Scared
Sidor: 410

Tack till Modernista för recensionsex! 

"En våg av självmord sköljer över Cambridges universitet. Varje gång är det en kvinnlig student. Och varje självmord är begått under mer chockerande omständigheter än det föregående. Polisen vet att det inte kan vara en rad sammanträffanden. Men de kan inte bevisa det. 
Enda sättet att utreda fallen är att placera någon under täckmantel. En ung polis, en kvinna lika utsatt som de andra. Lika oförberedd på den mardröm hon möter. Lacey Flint har all anledning att vara försiktig.."
 Det här är den första boken som jag fått som recensionsex faktiskt, tusen tack igen till Modernista för det!

Först ska jag säga att jag inte läst den första boken om Lacey Flint, men det störde inte läsningen av den här något tycker jag.

Sedan, wow, vilken bok! Fy sjutton vad den gav mig panikkänslor ibland, och jag var ändå inte utsatt för något av de hemska som händer i den! Jag satt här hemma, trygg i min soffa, men ändå kände jag hjärtat rusa iväg då och då. Jag ville bara kunna sträcka in händerna i boken och dra ut, till exempel Lacey, ifrån vissa situationer. Få bort henne därifrån så att både hon och jag kunde andas ut.

Eftersom det är en deckare så satt jag självklart och försökte lista ut hur allt hängde ihop innan det avslöjades i boken..och jag hade fel på ungefär allt. Vilket är bra! Det är lite tråkigt om man kan gissa sig till precis allting själv, men här överraskades jag verkligen.

Jag läste ut den igår och har redan hunnit rekommendera den till några vänner. Det kommer garanterat läsas mer av S.J. Bolton!

10 kommentarer:

 1. Jag älskade den boken, vill läsa mer av Bolton genast...

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte läsa den om någon vecka :)

  SvaraRadera
 3. Då måste jag ta och läsa den då jag vill läsa mer böcker som man tror man har gissat rätt på något och så visar det sig vara något helt annat när det väl avslöjas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! :) Hoppas du också gillar den :)

   Radera
 4. Den verkar spännande! Måste nog läsa den :)

  SvaraRadera
 5. Den här hoppas jag få hem snart och den tidigare ska jag snart börja lyssna på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du gillar den! Den tidigare vill jag läsa snart :)

   Radera