lördag 4 juni 2011

Kate Morton - I det förflutna

Nu har jag läst ut I det förflutna av Kate Morton. Den blev så intressant och spännande att jag inte kunde sluta innan den var färdigläst och nu sitter jag alltså här, tjugo över ett på natten och borde väl egentligen försöka sova.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om boken utan att avslöja för mycket. Det är så mycket som händer, så många vändningar, så många levnadshistorier man sakta men säkert får veta mer om. Och den är så spännande hela tiden, man måste få veta mer!

Den handlar om Edie, som ser sin mammas underliga reaktion på ett väldigt försenat brev. Det handlar om ett stort slott, de tre systrarna som bor där och deras underliga far som skrev en väldigt populär bok, men till vilket pris? Och finns det en verklighet bakom historien?

Åh det är så mycket, den här boken var verkligen en berättelse som jag inte ville skulle ta slut. Jag ville, eller vill fortfarande, ha mer. Och kommer garanterat läsa mer av Kate Morton efter den här upplevelsen :).

1 kommentar:

  1. Åh, Kate Morton är bra hon! ^^ Läst två böcker av henne ju, båda superbra! Den du har läst har jag kvar att läsa, ska hamstra den lite. ;-)

    SvaraRadera