måndag 25 mars 2024

I Kissed Shara Wheeler av Casey McQuiston

 

Originlatitel: I Kissed Shara Wheeler
Sidor: 368 (Häftad)
Ålder: Unga vuxna
"A month before graduating, the principals perfect daughter, prom queen Shara Wheeler, kisses Chloe Green and vanishes. On a furious hunt for answers, Chloe discovers shes not the only one Shara kissed. Theres also Smith, Sharas long-time sweetheart, and Rory, Sharas bad-boy neighbour with a crush. Thrown into an unlikely alliance, Chloe, Smith and Rory follow Sharas trail of annoyingly cryptic clues, and Chloe starts to suspect that there might be more to this small town and to Shara than she thought..."

Jag har läst och tokgillat både Red, White & Royal Blue och One Last Stop av författaren så det var självklart att jag skulle läsa I Kissed Shara Wheeler också. Även om det har dröjt ett tag.

De två tidigare böckerna har räknats som skönlitteratur för vuxna medan den här hamnar i unga vuxna-kategorin. Kanske har det något med att göra att jag inte fångas lika mycket. Jag vet inte, jag kanske inte kan relatera lika mycket till karaktärerna mer när jag själv är över 30. Det kanske är därför jag inte fastnar för dem vilket gör det svårt för mig att bli investerad i berättelsen.

Jag gillar ju när det är som en liten skattjakt i böcker, med lappar och ledtrådar karaktärerna ska hitta. Så det får mig att läsa vidare men tyvärr är det ingen ny favorit. Den kommer inte bo kvar i hyllan med de andra två. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar