onsdag 15 juni 2016

Weird things customers say in bookshops av Jen Champbell


Originaltitel: Weird Things Customers Say in Bookshops
Sidor: 128 (Inbunden)
"Do you have this children's book I've heard about? It's supposed to be very good. It's called "Lionel Richie and the Wardrobe.""
Jag har velat ha den här boken länge! Så när jag äntligen bestämde mig för att testa att beställa från Book Depository var den en självklarhet att ta med.

Det här blir ett väldigt kort inlägg, det är ju inte en bok som har någon lång berättelse. Utan det är helt enkelt vad titeln säger, en bok fylld med citat från bokaffärer. De underliga, galna och ibland lite skrämmande saker som anställda där har fått höra av kunder. Vissa är en mening medan andra är ett samtal som täcker en hel sida.

Jag har suttit och gapat av förvåning, dragit lite chockat efter andan men framför allt skrattat så tårarna runnit. Den är så rolig att läsa! Jag rekommenderar den verkligen som en snabb och underhållande läsning. Det finns en tvåa också och den ska jag absolut skaffa!
"Customer: Doesn't it bother you, being surrounded by books all day? I think I'd be paranoid they were all going to jump off the shelves and kill me...
Bookseller:..." 

16 kommentarer:

 1. Är otroligt sugen på att läsa Jen Champbells böcker. de verkar så roliga. Jen är en av mina absoluta favoriter bland Bookbubers. Hon tipsar om så många intressanta böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kikat lite på hennes videos och gillar de verkligen :)

   Radera
 2. Hahaha,både den här och fortsättningen är jätteroliga! :) Man kanske skulle testa att säga något knasigt nästa gång man kommer till en bokhandel...?! Tror att författaren har en blogg som heter samma som boken, men jag vet inte hur mycket hon skriver där nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske har råkat beställa den andra nu också :P

   Radera
 3. Har också bläddrat lite i den här på jobbet, verkar superrolig! Som fellow bokhandelsarbetare måste du ju för övrigt se Black Books om du inte gjort det än!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha den är underbar! Köp! Jag ska kolla upp den :D

   Radera
 4. Åh den boken låter fantastisk! Måste verkligen köpa den! XD

  SvaraRadera
 5. Ord kan inte beskriva hur gärna jag vill läsa den här :)

  SvaraRadera
 6. Har helt missat den här men den verkar ju underbar! Tack för tipset! :-)

  SvaraRadera
 7. Låter som en bok för mig! :D

  SvaraRadera