lördag 9 februari 2013

Nätkärlek

Igår fick jag en kommentar från Bok-tokig som hade delat med sig av lite nätkärlek till mig på sin blogg! Hon hade sett idéen inne hos *malins bokblogg* och ville sprida det ännu mer. Det här kommer då för att väga upp allt näthat som tyvärr finns.
Det tycker jag är en jättefin idé så självklart hjälper jag till att skicka det vidare!
Tanken är att välja ut tre bokbloggare och skicka lite nätkärlek till dem.

Det är otroligt svårt att bara välja tre för jag har många sparade i mina favoriter som jag kollar varje dag, men jag ska göra ett försök!

Bokälskarinnan - Har alltid roliga och intressanta inlägg och är så trevlig! Jag tycker det är en jättebra blandning av längre inlägg och ibland kortare med bara en bild och en rad med text. Det visas upp både vuxenböcker, ungdomsböcker och barnböcker som hon får hem och jag som älskar att se vad folk får hem tycker de är jätteroligt när hon delar med sig av det :).

Lingonhjärta - Är en bokblogg jag gärna hoppar in på för att få tips på lite läskiga böcker! Min att-läsa-lista har växt en hel del tack vare hennes blogg och det är jag så glad för :). Dessutom är hon alltid trevlig och glad i sina svar när man kommentarer!

*~böcker*~serier~*film* - En blogg som ofta ger mig tips, inte bara på böcker utan på serier också! Förutom böcker så är jag nämligen duktig på att titta på serier, och här inne får jag många bra tips. En jättebra blogg med en trevlig bloggerska som jag kollar in på varje dag för att se om det kommit några nya inlägg :)

Och ja jag vet att jag upprepar ordet trevlig! Men det är så jag upplever bokbloggsvärlden, alla är otroligt trevliga, snälla, glada! Det är en varm och välkomnande värld att vara i faktiskt. Och som sagt följer jag många fler än det här, så alla andra som inte är nämnda, ni är också underbara och ni ska ha tack för att ni förgyller dagarna med alla era inlägg :).

6 kommentarer:

 1. Åh tack vad glad jag blev :) Lite rörd så där *ler fånigt* Jag tycker du ska börja blogga lite om de serier du ser :) The following är ju såå spännande, roligt att du oxå ser det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så! :) Ja kanske får börja göra det, har ju en del jag följer :).

   Radera
 2. Nä men ÅH så glad jag blir! Så himla fint och ler lite fånigt jag med nu :D :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad bra att det sprids lite fåniga leenden i bloggvärlden! :D

   Radera
 3. Svar
  1. Ja jag tycker också det, fint att sprida lite glädje :)

   Radera