fredag 3 november 2023

Oktober Wrap Up

 

6 kommentarer:

  1. Ha ha, varför vill du bli arg och frustrerad när du läser? För min del räcker det med det jag råddar med på jobbet. Pust vad odrägliga en del personer är! Och käre värld, hur många böcker hade du tänkt läsa egentligen?!
    Osmans första ska jag försöka klämma in i december.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag kanske inte blir arg tillräckligt ofta i verkliga livet! :D Jag har nog alltid en alldeles för stor hög planerad, men då har jag lite att välja mellan :)

      Radera
  2. YES!!! Fram med julpyntet! Själv sitter jag och funderar på när jag ska ta upp julgranen. (Snart...) Skospännet minns jag att jag tyckte mycket om. Likaså Saturday Night Ghost Club. Håller med, det är svårt att förklara vad den handlar om. Tror jag läste den under min bloggtid. Händer att jag fortfarande tänker på den. Aah jag visste inte att Holly var med i de andra böckerna också. Roligt att den var bra och läskig! :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah jaa! Mer julpynt till världen! :D Rekommenderar verkligen Holly, den var riktigt bra :)

      Radera
  3. Virker som du leste mye spennende i oktober (som også var oppriktig spennende, siden det så ut til å være mye krim og grøss og annet som jo kler oktober veldig godt). Har lest The Last selv og husker at jeg likte den ganske godt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du har läst och gillat The Last! :)

      Radera