tisdag 10 oktober 2023

Febern av Caroline Grimwalker & Leffe Grimwalker

 

Originaltitel: Febern
Längd: 5 h 42 min
Serie: Döden i December (del 2)
Uppläsare: Jonas Malmsjö
"John Wagner dras in i ett våldsamt gisslandrama och det visar sig att Decembers mest prominenta familj, Ackermanns, har ett finger med i spelet. Kim Cordell är hetare än någonsin och John slits mellan attraktionen till henne och saknaden efter sin försvunna fru. Är Sara ens vid liv? Kanske har hennes våldsamme ex-pojkvän Kurt Strand svaret?"
Andra delen i Döden i December är nog faktiskt ännu mer spännande än första! Om det fortsätter så vet jag inte riktigt hur det här ska sluta. Med väldigt trasiga nerver för min del kanske? 

Här får vi följa ett gisslandrama som både John och Kim försöker lösa innan någon råkar illa ut. Det som är riktigt bra gjort är att man som läsare på ett sätt kan sympatisera med mannen som håller folk gisslan. Det kanske inte är rätt väg att gå men det går att förstå vad som pushat honom till att kliva över den gränsen.

Det blir inte tid för några tråkiga delar utan här är det full fart hela tiden. Det snabba tempot och längden gör att man verkligen bara kan plöja igenom boken. Del tre ligger och väntar i min ljudbokshylla och jag ser fram emot att lyssna vidare!

2 kommentarer: