måndag 27 augusti 2018

Tio snabba augustifrågor


Hittade den här roliga enkäten inne hos Johanna och kände att jag också ville svara på frågorna :). Mina val är markerade på rött!

Nya höstböcker eller hyllvärmare?

Egentligen både och men jag hoppas på att hinna med fler hyllvärmare än vanligt!

Kräftor eller surströmming?

Inget av det, blä.

Läsplatta eller fysisk bok?

Fysiska böcker hela vägen. Eller ljudböcker.

Svenska författare eller utländska?

Jag läser nog mest utländska faktiskt.

Bullet journal eller vanlig kalender?

Jag tycker det ser så roligt ut med bullet journals men jag är inte alls kreativ nog för att fixa det så jag håller mig till min vanliga!

Crimetime Göteborg eller bara Bokmässan?

Jag kommer nog inte vara på någon i år men vill helst åka till Bokmässan.

I soffan: Netflix eller vanlig TV?

Jag har ingen vanlig TV. Men Netflix kan det bli en del på ibland! Det går lite i perioder.

Deckare eller feelgood?

Egentligen både och här också men måste jag välja så tar jag deckare som är närmare min favoritgenre skräck.

Äppelkaka eller blåbärspaj?

Äppelkaka lät bara godast just nu!

Nytt från bokaktuella Stephen King eller Bengt Ohlsson?

King så klart, det kan väl inte förvåna någon!

11 kommentarer:

 1. Rolig enkät! :) Jag svarar nog nästan likadant som du. Hoppas också på fler hyllvärmare. Jag klippte ut lite fina lappar och skrev upp de allra äldsta böckerna jag har i hyllorna (som jag alltid velat läsa men "inte just nu"-typ) och la dem i burk, så jag kan dra en lott en gång i månaden. Helt plötsligt är det lite mer spännande och så blir det av att läsa dem! Ledsen om jag babblar lite. :) Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken bra idé! Nu är jag ju nyfiken på vilka du kommer dra och läsa varje månad :D

   Radera
  2. Jag berättar gärna! :) Den första jag drog var Döden på en blek häst - Amanda Hellberg. Den var riktigt bra och läskig!! :D (och den har stått oläst så länge!) Nästa jag drog men inte har läst en är Nattvandraren - Andrew Taylor.

   Radera
  3. Jag har läst någon bok av Hellberg! Minns inte vilken men minns att jag gillade den. Kan ha varit två till och med. Hm, minnet! Du får gärna fortsätta dela med dig under hösten när du drar nya :D

   Radera
  4. Ja just den boken av henne kan jag rekommendera! Och nu vill jag läsa mer av henne. Ja jag berättar gärna när jag drar nya böcker under hösten! :D

   Radera
 2. Vad skönt att vi är flera som tycker att vi inte är kreativa nog för bullet journaling. Jag tycker det ser så fint ut och jag blir verkligen sugen, men bara tanken på att sitta och försöka göra fint...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner verkligen att jag aldrig skulle bli nöjd för jag är inte duktig på att skriva fint eller måla eller något :p. Det skulle bara ge frustration.

   Radera
 3. Svar
  1. Det var en rolig enkät att göra! :D

   Radera
 4. Jag startade en bullet journal, men har inte tagit mig tid att fortsätta skriva ned det jag hade behövt. Jag kom nog av mig litet av samma anledning som du och Monika nämner, att jag vill att det skall bli fint, och det kräver både planering och tid till skillnad från när jag kladdar ned annat litet snabbt i min kalender ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja samma här, i min vanliga kalender behöver det inte vara fint. Där skriver jag bara upp det som behövs för dagarna. Snabbt och enkelt :P

   Radera