fredag 18 november 2016

Helgens läsning

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka allihopa. Själv är jag mest trött, känslomässigt slutkörd. Men men, det går ju som sagt över, det gör det alltid på ett eller annat sätt. 
Nu är det helg, min andra syster och min systerson är här över helgen, så jag kommer nog vara med dem en del och dessutom jobbar jag några timmar i morgon. 

Men jag hoppas på att jag hinner läsa ut Sedan du försvann, det vore skönt att få det gjort. Vi får se hur mycket jag kan koncentrera mig. 
Vad läser ni i helgen? Eller har ni några andra roliga planer? 


17 kommentarer:

 1. Hoppas du får en bra helg! Jag håller fortfarande på med Harry Potter och jobbar dessutom helg men ska nog försöka läsa lite grann i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en fin helg med möjlighet att vila upp dig <3

  Jag ser fram emot en ledig helg för nästa vecka lär inte bli kul. Då ska jag jobba alla dagar utom onsdag... Men nu i helgen ska jag läsa och åka och titta på möbler till min lägenhet. Just nu håller jag på och läser You're Never Weird on the Internet (Almost) av Felicia Day, men jag tror att jag kommer att läsa The Grey King av Susan Cooper i helgen istället. För att den är så otymplig och inte går ned i väskan, så jag måste läsa den när jag ändå ska vara hemma en del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3

   Åh vad kul att planera med möbler och sånt till en lägenhet! :)

   Radera
 3. Hoppas du får en fin helg! Själv tänker jag läsa noveller och kanske lyssna lite på Glöm mig av Alex Schulman.

  SvaraRadera
 4. Trevlig helg på dig!

  Var på Gekås, Ullared och shoppade igår och idag har jag haft världens största tvätthög som skulle tvättas och dessutom så har vi firat äldsta barnbarnet som fyllt 17 år i veckan, så det har inte blivit mycket läst. Men i morgon hoppas jag hinna läsa ut Begravd jätte av Kazuo Ishiguro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter verkligen som du haft fullt upp men med roliga saker :)

   Radera
 5. Min läsning gick åt skogen denna helg, fastnade på serier och annat istället. Äsch :D får ta igen det!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du haft en fin helg och känner dig mer utvilad nu. Själv har man inte gjort så mycket. Var på bio igår och såg Fantastic Beasts. Kan rekommenderas. Givetvis läst också. Har snart inga böcker kvar på Kindlen så dags att börja fylla på igen. :P

  Hoppas du får en fin söndag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att filmen var bra! Ska absolut se den :)

   Radera
 7. I helgen läser jag sista delen i Engelsfors-trilogin och JÖSSES vad den är bra!! Hoppas att du får må bättre igen snart, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den måste jag läsa snart! I december kanske!

   Radera
 8. Hoppas energin återvänder :) Jag var i London i helgen. Det var jättehärligt :) Vacker bild du har i detta inlägg btw :)

  SvaraRadera