fredag 14 oktober 2016

Made a deal with the devil

...med mig själv alltså. Ni vet den där högen böcker jag planerar att läsa i oktober? 8 böcker och 1 seriealbum! Om jag lyckas läsa ut alla dem under månaden så har jag lovat mig själv att jag får köpa två böcker jag verkligen vill ha!

Haha, det går alltid att hitta skäl för att köpa böcker va? De två böckerna som får följa med mig hem om jag lyckas är Rök av Dan Vyleta och Stad i brand av Garth Risk Hallberg.

Jag har läst tre av böckerna och seriealbumet hittills, så det finns ju hopp för det här. Bara jag inte fastnar för mycket vid Youtube eller Netflix.

6 kommentarer:

 1. Alla skäl att läsa är bra :) Kanske borde göra något liknande, har blivit mycket youtube det senaste, helst klipp med folk som gör narr av Trump...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite för lätt att fastna där och bara glo på något :p. Men böckerna är ju så mycket roligare, bara man tar tag i det :p

   Radera
 2. Haha jag brukar också ge mig själv bokköp i belöning för saker. :) Oftast för att ha läst igenom en planerad TBR så där är vi lika :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad kul! Funkar det den här gången kanske jag lyckas göra TBR-listor fler gånger och faktiskt beta av lite böcker :P

   Radera
 3. In och kolla på FB och tävla om Rök hos Albert Bonniers! Hoppas på tur för dig! (och skulle du vinna finns det väl alltid någon annan bok du kan beställa ;))

  SvaraRadera