måndag 4 juli 2016

En liten semester


Nu har jag semester i två veckor, woho! En del av den kommer jag att spendera upp i Kiruna. Jag hoppas på sol och långa promenader och mycket läsning. Blandat med att umgås med familj och vänner så klart. Jag ser fram emot det, ser fram emot luften där uppe, att hitta ett lugn och bara andas ett tag.

Därför har jag bestämt att de recensionsexemplar som jag nu har hemma får vänta de här två veckorna. De flesta är sådana jag fått som överraskningar, jag är jättetacksam för dem och det är så kul att komma hem och hitta paket när man inte väntar sig något, så tusen tack förlagen! Men nu känner jag att jag vill läsa "mina" böcker, prioritera dem den här semestertiden. Jag tänkte packa med mig massa pocketböcker. De två recensionsexemplar jag tackat ja till ska inte recenseras förrän i augusti så de hinner jag fortfarande med när jag kommer hem.

Bloggen kommer nog uppdateras fortfarande men under den tiden kanske jag inte håller lika hårt på ett inlägg om dagen mellan måndag och fredag. Det beror på hur mycket jag får läst helt enkelt :) Har jag något att skriva om så gör jag så klart det. Så, det var bara en liten förklaring till varför det kanske blir lite tyst, men vem vet, jag kanske läser jättemycket och har mer att skriva om än vanligt, ingenting är omöjligt! Några inlägg är redan klara från några dagar jag hade i stugan förra veckan.

Hoppas ni har en jättefin sommar så här långt :).

14 kommentarer:

 1. Trevlig semester! Låter härligt med läsning, Norrlandsluft och promenader. :) Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Trevlig semester! Haha, jag har en t-shirt (som jag endast har på mig hemma!) där det står "I just want to drink wine and pet my sheltie".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag vill också ha en sån tröja fast med bara hund eller foxis då! :D

   Radera
 3. Njut! Jag har varit ledig en vecka redan och har två kvar, så härligt :)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! Ha det så skönt nu :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får sova också, de ljusa nätterna till trots ;)

  SvaraRadera