fredag 1 juni 2012

Veckans bokbloggsjerka

Dags för en ny jerka inne hos Annika :)
Veckans fråga är;

Har du bokat en resa någon gång bara för att själv få uppleva en miljö som du har läst om i en bok? Om inte, skulle du kunna tänka dig att göra det?

Jag har inte gjort det, än. Men någon gång ska jag till Rom och se det som beskrivs i Dan Browns Änglar och Demoner, alla statyer, alla kyrkor, alla platser de hinner vara på, jag vill se allt det.  Det är en resa att se fram emot :).

12 kommentarer:

 1. Var det i Änglar och demoner de följde en slags karta med hjälp av ledtrådar? Det var i alla fall i någon av böckerna. Den vägen skulle jag vilja gå :)

  SvaraRadera
 2. Ja det håller jag verkligen med om - där var det så himla precist beskrivet allting så även om man inte varit i Rom så blev ressuget dit väldigt stort. Har inte åkt än, men:)

  SvaraRadera
 3. Rom är vackert! Jag har varit där en gång men det är så länge sen. Dit vill jag också resa!

  SvaraRadera
 4. Rom är en fantastisk miljö! Både för böcker och promenader. Det finns mycket billiga flyg, vi reste för mindre än 500 per vuxen...

  SvaraRadera
 5. Rom är som sagt var fantastiskt. Vi läste böckerna efter att ha varit där och det är också speciellt.

  SvaraRadera
 6. Och tänk så god mat det finns i Italien sen!

  SvaraRadera
 7. Håller med dig. På något sätt lyckas verkligen Dan Brown måla upp Rom på ett fantastiskt sätt. I och för sig hade jag nog velat åka till Rom ändå, men hans bok ger ju en extra liten pusch.

  SvaraRadera
 8. Ja, håller med dig, en vandring i Rom vore underbart

  SvaraRadera
 9. Jo, Rom vore ju underbart :)

  SvaraRadera
 10. Vi ses väl där då ;)

  SV: Men vad kul! Ska läsa om Astrid Lindgren och moderna kriminalromaner, jag :)

  SvaraRadera
 11. Rom verkar hima fint! Nu blev jag nästan sugen på att läsa mer av Dan Brown också... :) Besökte en del platser från Da Vinci-koden när jag var i Paris för ett par år sedan, häftigt att se!

  SvaraRadera
 12. Det är precis det jag också skulle vilja göra efter jag hade sett filmerna! En annan plats jag skulle vilja åka till är skottland när jag fick sett "Braveheart" med Mel Gibson. Den är ju bara sååå bra! n_n

  SvaraRadera