lördag 5 november 2016

Fotolördag

En dag sken solen och då var jag ute med kameran igen, så idag kör vi ett fotoinlägg! Vet ni vad jag tycker om att fota? Frost. Det är så vackert. Nu blev det inte så många foton på det den här gången, men jag blev påmind om det under promenaden. 


Frost som sagt, visst är det en vacker sak? Speciellt när solen lyser på och får allt att glittra.



Jag har också en svaghet för motljus. Jag vet inte varför, men det är något jag alltid tyckt om. Speciellt när jag fotat hundarna, jag älskar deras siluetter som blir. 




Mitt lilla monster i full fart för att få en godisbit. Han ser så rolig ut när han springer!



Vad har ni gjort som fått er att må bra under veckan? 

23 kommentarer:

  1. Jättefina bilder som vanligt! Jag håller med dig om både frost och motljus, gillar också att fota det. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ja visst är det trevliga motiv att fota :) Nu har det kommit lite snö, jag hoppas det kommer mer så det kan bli lite fina vinterbilder snart också :)

      Radera
  2. Verkligen jättefina bilder. Din lilla vovve är otroligt söt.

    Det som fått mig att må bra under veckan är att jag haft barnbarn hos mig två dagar under veckan. Dessa underbara tjejer kan få mig att glömma alla bekymmer och alla krämpor för en stund.
    Ha en trevlig helg. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack från både mig och vovven! :)

      Det låter härligt, förstår att de skänker mycket glädje :) Kram!

      Radera
  3. Alltså din hund är så fantastiskt söt ! Jag visar alltid dina bilder åt min pojkvän och försöker hjärntvätta honom att det är just en sån vi ska ha i framtiden! Förstår inte hur jag inte har lyckats ännu..

    Denhär veckan har jag väntat på på min morfars cancerbesked och när vi igår fick höra de glada beskeden firade vi med familjemys. Ett så fint avslut på en tung vecka :) trevlig helg till dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Haha vad kul :D Jag hoppas du inte visar alla delar där jag kallar honom för monster ;P Men det är fin ras! Mycket energi och envishet, stor personlighet :P Man har väldigt sällan tråkigt :P

      Vad härligt att ni fick positivt besked! :D Kram!

      Radera
  4. Vilka vackra bilder! Nitro är så himla söt.

    Det som har fått mig att må bra under veckan är att jag har struntat i allt och lyssnat på min kropp och sovit väldigt mycket. Plus att läsa The Scottish Prisoner av Diana Gabaldon, som var riktigt härlig läsning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :)

      Vad skönt det låter att verkligen lyssna på vad kroppen vill! Hade också en sån helg för ett tag sen, då jag mest bara sov och sov för att återhämta mig.

      Radera
  5. Vilka fina bilder. Det är verkligen kul att gå ut och fota! Det mår jag alltid bra av!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ja visst är det, man mår alltid lite bättre när man får gå och leta motiv :)

      Radera
  6. Så kul att se att du fortfarande bloggar. Vet inte om du kommer ihåg mig men hade tidigare bloggen I Min Hylla. Varit borta i några år men är tillbaka under nytt namn. :)

    Väldigt fina bilder du tagit. Älskar de med hunden och den med massa frost.

    SvaraRadera
  7. Vilka fina bilder. :) Så duktig du är.

    Vet inte om du kommer ihåg mig men jag drev bokbloggen I min hylla tidigare. Varit borta ett par år men är nu tillbaka under nytt namn. Ha en fin måndag. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Vad kul att du har kommit tillbaka, ska genast hoppa in till din blogg och lägga till den i favoriter :)

      Radera
  8. Så söt hund och vilka härliga bilder du fångar med kameran! Rimfrost och motljus i solens upp- och nedgång är fantastiskt att fota. Snart kommer tiden då det kvällstid i hård kyla kan bli så där knivskarpt klart och krispigt rosa på himlen, då gäller det att ha kameran i fickan på hundpromenaden! Hundar får en verkligen att må bra, jag vet... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :) Ja visst är hundarna bra för själen! De gör allt lite lättare :)

      Radera
  9. Så fina bilder! Och vilken fantastiskt söt hund du har. Eftersom jag själv har schnauzrar känns det som att jag älskar alla hundar med skägg..

    SvaraRadera