måndag 30 oktober 2017

Utlottning!

Woho! Det är dags igen för en utlottning! Den här gången är det bara jag som har samlat på mig lite saker att lotta ut. Nu kommer det vara tre personer som får något! En lite större vinst och två små. Så först ska ni få se vad utlottningen gäller!

Först ut, det stora priset, är den här vackra anteckningsboken. Perfekt för alla som älskar att skriva. Den har randiga sidor, ett blått band som bokmärke och magnetlås.Sedan kommer det två små set med tre magnetiska bokmärken i varje. De är enkla men jättesöta!Alltså, tre stycken priser att dela ut! Jag hoppas ni tycker det är spännande och vill vara med :).
Här kommer allt ni behöver veta: 

 • Utlottningen pågår till söndag 5 november klockan 12! Efter det drar jag tre namn och skriver ett inlägg om det och tar kontakt med personerna :).
 • Lämna något sätt jag kan ta kontakt med dig om du vinner! Mail, blogg eller Instagram till exempel.
 • Sedan ska ni få en liten uppgift den här gången, berätta i din kommentar om en bok du verkligen tycker att jag ska läsa och varför! Så lovar jag att läsa de tre böckerna som nämns i vinnarkommentarerna! 

11 kommentarer:

 1. Men åhhh! Anteckningsböcker och bokmärken är ju typ det bästa som finns! :) Jag vill självklart vara med.
  Jag tycker att du ska läsa "De sju systrarna" av Lucinda Riley. För att den är så fantastiskt bra och för att den inspirerats av stjärnbilder och mytologi. Sådant tycker i alla fall jag är spännande. :)
  Jag mailar dig! Kramelur!

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul med utlottning! Mitt boktips är "The Watchmaker of Filigree Street" av Natasha Pulley. Den boken är som en varm kram (så otroligt mysig, läs bara första meningen så förstår du vad jag menar). Genreöverskridande men i grunden historical fiction med inslag av magisk realism/steampunk/fantasy. Handlingen är genialsik och karaktärerna så välgjorda att de känns som riktiga människor. Tänker fortfarande på den varje dag, trots att det var två veckor sedan jag läste ut den. Rekommenderas varmt! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig utlottning! Mitt boktips blir Uppstigningens brunn (för du har väl inte läst den än? :) ) eftersom jag vet att du tyckte om Sista riket, och dessutom jag älskar hela serien :) Min mail är: bokugglor91@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej, vilka otroligt fina vinster. Anteckningsboken ser väldigt lockande ut, och fina bokmärken kan man aldrig ha för många av. Jag skulle varmt rekommendera boken Tankeläsaren av Kristin Cashore som är min absoluta favoritbok. Det är den enda som jag har läst om mer än tio gånger, och det är alltid den jag vänder mig till om jag behöver komma bort en stund från vardagen. Anledningen till varför jag älskar den så mycket är för att alla karaktärerna i boken har gjorts så extremt bra. De lindar en runt lillfingret och sedan är man fast. Finns inget bättre :)

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med på din utlottning, och mitt tips är en bok som fastnade i mitt minne efter jag läste den i våras. Golden Boy av Abigail Tarttelin, ovanligt om en intersex ungdom som får ta ställning till sin hela identitet efter en våldtäkt.

  SvaraRadera
 6. Å, vilken fin utlottning.
  Det känns som om du har läst så många bra böcker... Själv läser jag August-nominerade "Frågor jag fått om förintelsen" av Hedi Fried. Den rekommenderar jag.

  SvaraRadera
 7. Jag kan vara med i utlottningen! Mitt boktips är stor magi av Elizabeth Gilbert, för att den är så peppande och härlig för de som vill leva kreativt, men känner inte att jag vill tvinga dig på den om du inte vill eftersom jag har nämt den förut :) isf är boken djurens gåtfulla liv ett passande tips tror jag, mysig läsning :)

  SvaraRadera
 8. Men åh vilka fina vinster! Jag vill tipsa om boken The Terror av Dan Simmons. Det är tre år sedan jag läste den nu och jag tycker fortfarande att den krossar allt annat! Finns inget som slår polarskräck och The Terror är den bästa polarskräcken någonsin!
  Min email: nordenbro@hotmail.com
  Håller tummarna:)

  SvaraRadera
 9. Åhh, vilken sjukt fin anteckningsbok!! <3
  Boken jag tipsar om då är Krigarens svärd (Magnus Chase, #1)by Rick Riordan. Den är rolig och jag personligen älskar nordisk mytologi, så jag hoppas att du gör det också! :)
  Min email: elinasbokliv@gmail.com
  Ha en fin vecka! ^_^

  SvaraRadera
 10. Men åh, klart jag vill vara med och tävla! Jag tycker du ska läsa Säg att du är min av Elisabeth Norebäck eftersom den är så rasande spännande. Tror du hittar mig om turen skulle vara på min sida. Kram till dig och Nitro ❤️

  SvaraRadera
 11. Vad roligt, är gärna med. Tycker du ska läsa rich dad poor dad
  Mail: Sara.flodin@gmail.com

  SvaraRadera